Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

Touchpennor

Ta fram konstnären i dig med våra touchpennor! Gillar du att rita på din surfplatta eller mobiltelefon så är en stylus-penna det självklara valet av tillbehör för dig. Utmana dig själv genom att skapa tidskrävande konstverk i olika ritappar eller skoja till det på Snapchat med dina vänner med en snygg touchpenna. Våra praktiska touchpennor kommer dessutom ofta med en bläckpenna i andra änden, så att du snabbt kan skriva ner viktiga anteckningar eller fortsätta låta din kreativitet löpa fritt även på papper. Är du på jakt efter en särskild modell som du inte hittar i vår webbutik kan du alltid höra av dig så hjälper vi dig att hitta precis det som passar dig bäst!

Ett perfekt verktyg för barnen. Har du småbarn så har du säkert inte undgått fördelarna med att lära småttingarna att använda surfplattan. Det kan däremot vara lite svårt ibland för de allra minsta att pricka rätt. Då kan det vara en bra idé att köpa några billiga styluspennor som hjälper dem på traven. Varför inte låta barnens livfulla fantasi ta form på paddan, för att sedan skrivas ut och hängas upp på kylskåpet? Samtidigt är det helt klart även uppskattat av de vuxna när barnen utövar sin kreativitet med en stylus-penna på en iPad, istället för med krita på tapeten!

Välj din penna till iPad eller iPhone i rätt färg och storlek. Våra touchpennor kommer i alla möjliga stilar, färger och former. Du hittar allt från diskreta varianter i vit och svart till eleganta modeller i guld eller silver. Självklart hittar du även mer färgsprakande nyanser om du gillar att sticka ut. Precis som när man ritar på papper har spetsen ett stort inflytande på resultatet. Vill man till exempel rita mer avancerade teckningar på sin surfplatta eller mobiltelefon bör man kanske välja en stylus-penna med tunn spets. För lekmannen räcker det dock ofta med den typiska rundade, lite bredare, spetsen.
Läs mer
Avdelning

Handla

Information