Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

Sportarmband

Sportarmband är det ultimata tillbehöret för dig som tränar! Varför riskera att tappa bort din telefon på gymmet? Ha istället mobilen i tryggt förvar mitt på armen. Eftersom alla våra sportarmband har ett smidigt fönster kan du också få snabb tillgång till mobilen om någon ringer eller skickar SMS, utan att behöva ta ut mobilen ur sitt fodral. Passar utmärkt för dig som gärna tar en joggingtur, powerwalkar, cyklar eller utövar någon annan fysisk aktivitet där hastiga rörelser tillhör normen. Våra låga priser gör dessutom varje modell till en perfekt present att ge bort i alla åldrar!

Hitta färgen som passar din stil bäst! Som en synlig accessoar vet vi på Nordicbox om hur viktigt det är att hitta en färg som stämmer överens med ens egen stil och smak. Hos oss kan du därför välja ditt sportarmband i stilrena, neutrala färger som svart, vit och grå såväl mer distinkta, utmärkande toner av rosa och lila. Skulle du trots vår mångfald känna att du inte riktigt hittar någonting för dig? Låt då vår kundtjänst få veta, så hjälper vi mer än gärna till att leta fram en produkt som matchar din träningsoutfit!

Grym passform för alla mobiltelefoner. Vårt omfattande utbud av snygga sportarmband passar till mängder av olika modeller, oavsett om du har iPhone, Samsung, Sony eller någonting annat. Det bästa av allt är att de är justerbara för en suverän passform som varken blir för hårt eller löst åtsittande, så att du äntligen kan lägga full fokus på ditt träningspass. För oss är det också viktigt att våra produkter inte gör ont även om de måste sitta åt lite extra under de mest krävande aktiviteterna, därför har vi valt ut modeller av mjuka material så som PVC och neopren.

Det ska inte bara vara billigt, det ska gå snabbt också. I jakten på Sveriges mest nöjda kunder har vi på Nordicbox byggt upp ett stort och välfyllt lager, där vi packar och skickar lagervaror redan samma dag. Skulle en produkt ta slut är det så klart viktigt att du som kund hos oss inte ska drabbas av några längre väntetider. Därför har vi noga valt ut våra leverantörer som ser till att våra leveranser alltid sker på kortast möjliga tid. Dessutom erbjuder vi dig alltid fri frakt på ditt köp, oavsett hur mycket du handlar för!
Läs mer
Avdelning

Handla

Information