Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

Selfiesticks

Ta snygga bilder med en praktisk selfiepinne. Selfiesticks har kommit att bli en naturlig del av packningen när vi ska på semestern, ut på vandring eller på roliga events. Eftersom vi har ett stort utbud som kommer utrustade med utlösare och bluetooth blir det dessutom superenkelt att ta bra bilder utan att någon hamnar utanför. Enkelheten och de stora användningsmöjligheterna har gjort att det kommit att bli en väldigt eftertraktad produkt, något som också gör selfiepinnen till den optimala presenten för alla tillfällen.

Glöm inte bort batteriet! Om du planerar en utflykt eller ska ta med din selfiestick på resan kan det vara en ypperlig idé att kombinera ditt köp med ett portabelt batteri, en så kallad powerbank. På så sätt behöver du aldrig oroa dig att din selfiepinne slutar fungera precis när ditt leende kompisgäng eller familj står uppradade. Här kan du välja mellan otaliga mängder färger med en batterikapacitet som räcker till flera laddningar!

Perfekt passform och kvalité oavsett vilken mobiltelefon du har. Hos oss hittar du garanterat en selfiestick som faller dig i smaken, vare sig du har iPhone eller Android. Du spänner snabbt och enkelt fast din telefon i den justerbara hållaren och ansluter de medföljande kablarna. Köp din selfiepinne i stilrena färger som svart, grå och vit eller ta ut svängarna med inslag av rosa, blå eller gröna toner. För maximal hållbarhet med en utdragbar längd på hela 1 meter är de flesta av våra modeller tillverkade av stål.

Grymma selfiepinnar från bra märken! Vi på Nordicbox är experter på att hitta de bästa prylarna och tillbehören för mobilen. Därför har vi idag selfiesticks från bland annat Streetz, Epzi och Kitsound. För att du som kund hos oss ska få ta del av billiga priser och snabba leveranser, har vi handplockat de leverantörer och tillverkare som uppfyller våra kunders förväntningar. Samtidigt låter vi gärna våra kunder vara med och forma sortimentet, därför kan du alltid kontakta oss om du saknar en särskild typ av produkt!
Läs mer
Avdelning

Handla

Information