Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 19:-           |            Snabb leverans

iPhone tillbehör

Behöver din iPhone tillbehör som gör skillnad? Då har du kommit till rätt butik. Vi på Nordicbox har nämligen ett sortiment online som är både brett, högkvalitativt och billigt. Genom vår flera år långa erfarenhet av reservdelar och mobiltillbehör har vi utvecklat ett knivskarpt öga för vad som tar funktionen i din telefon till nästa nivå. Bland våra tillbehör till iPhone hittar du därför allt från skyddande produkter som fodral, skal och skärmskydd till praktiska prylar som powerbanks, laddare i alla möjliga längder, hörlurar och mycket mer. Letar du efter någonting lite udda som vi missat att lägga upp? Kontakta oss, så hjälper vi dih
Läs mer

Självklart ska det också matcha din stil.

Med dina iPhone tillbehör kan du själv sätta en personlig touch som reflekterar vem just du är. Vårt sortiment innehåller därför inte bara en ofantlig mängd olika produkter, utan erbjuder också dig otroligt stor valfrihet av färger och material. Fastnar du för ett särskilt mobilskal, trådlösa hörlurar, fodral med stödfunktion, portabelt batteri eller laddare kan du i de allra flesta fall även välja din favoritfärg, oavsett om den är svart, vit, grå, rosa, röd, blå eller grön. Tillsammans med våra konkurrenskraftiga priser blir våra produkter därför också väldigt uppskattade som presenter för alla tillfällen och alla människor.

Håll din mobiltelefon snygg och fräsch!

Du har säkert någon gång tappat din telefon av misstag eller dragit på dig några mindre attraktiva repor med åren. Då kan du säkert också känna igen dig i den tråkiga känslan som uppstår. Detta är dock väldigt enkelt att förebygga. Bland våra iPhone tillbehör kan du köpa skal, skärmskydd och fodral som håller telefonen i toppskick. Ett skärmskydd i härdat glas kan till exempel absorbera väldigt kraftiga smällar, och därmed ge din skärm en andra chans. För ett mer komplett skydd ska man alltid kombinera med ett mobilskal eller fodral, så att även baksidan är redo för det oväntade.
Avdelning

Handla

Information