Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone XR Skärmskydd

Trött på att skärmen alltid spricker? Köp iPhone XR skärmskydd online till ett billigt pris på Nordicbox! Vi har byggt upp ett gediget sortiment av dessa beskyddande mobiltillbehör, som så ofta blir en räddare i nöden. Med exempelvis ett skärmskydd i härdat glas kan du i de allra flesta fall begränsa skadorna från ett fall i den omfattningen att din skärm klarar sig undan utan en skråma. Naturligtvis spricker då skärmskyddet i processen och tappar därefter sin effekt. Jämfört mot priset på en ny skärm är det dock ett lågt pris att betala. Om du redan har ett fodral och bara vill eliminera risken för vardagliga repor kan ett billigare skärmskydd i plast räcka gott och väl.
Läs mer
Du behöver inte oroa dig för utseendet. Tekniken har utvecklats så pass mycket att våra iPhone XR skärmskydd många gånger inte ens är en millimeter tjocka. De supertunna skydden märks därför knappt av, och påverkar inte heller funktioner som touch. Inte heller skärmens färgåtergivning drabbas, då man alltid använder sig av en kristallklar, transparent finish. Det är svårt att hitta några nackdelar med ett skärmskydd, men listan över fördelar känns närmast oändlig. Till och med appliceringen är otroligt enkel och tar bara ett par minuter. Vi rekommenderar alltid att du följer instruktionerna som medföljer, för maximalt skydd och hållbarhet.

Glöm inte bort telefonens baksida! Det är nog få som inte älskar den avskalad och tunna designen som Apple så ofta tar fram. Kanske vill man inte riskera att den försvinner och att mobiltelefonen blir otymplig i handen och klumpig i fickan. Så länge du har ett iPhone 9 skärmskydd behöver du faktiskt inte alltid använda ett fodral, det passar utmärkt med ett slimmat mobilskal. Med detta ger du telefonen ett mer pålitligt skydd när olyckan väl inträffar. Samtidigt håller du den även fri från fula repor från exempelvis nycklar som ofta uppstår när de ligger tillsammans i byxfickan.
Avdelning

Handla

Information