Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone XR Skal & Fodral

Skydda dig mot dyra reparationskostnader med våra iPhone XR skal och iPhone XR fodral! Apples mobiltelefoner kommer som vi alla vet med en väldigt slimmad och snygg design. Även om detta är något vi knappast vill byta bort, kommer det även med ett pris. Telefonen blir väldigt känslig mot fallskador, oavsett hur låg höjd den faller från. Lyckligtvis har vi på Nordicbox svarat på efterfrågan och tagit fram ett rikligt utbud av bra och billiga mobilskal som ger din iPhone XR en bättre chans att klara sig undan helskinnad. Välj och vraka bland mängder av populära produkter för alla åldrar och stilar!

Läs mer

Material, färger och modeller av alla slag - för att passa dig!

Alla är vi olika. Detta märker vi på Nordicbox även i den ständigt ökande efterfrågan av iPhone XR skal. Vårt sortiment är under konstant tillväxt, då det är våra kunder som till stor del utvecklar det. Hos oss hittar du därför allt från läderfodral med korthållare i svart, brunt och vitt skinn till stöttåliga, robusta mobilskal i en bred färgskala. Skulle du trots vårt outtröttliga engagemang inte hitta något för dig är du alltid varmt välkommen att höra av dig. Vår kundtjänst hjälper mer än gärna till att hitta modellen eller färgen för just dig!

Du glömmer väl inte att skydda skärmen?

Med ett iPhone XR skal får du betydligt bättre skydd mot interna fallskador såväl ytliga repor och sprickor. Samtidigt är det lätt att glömma bort att skärmens LCD-display är den absolut dyraste reservdelen i hela telefonen. Om du som många andra föredrar ett slimmat mobilskal före ett något klumpigt fodral, rekommenderar vi att du alltid kombinerar ditt köp med skärmskydd i härdat glas. På så vis ger du telefonen ett mer omfattande skydd - både fram och bak. Vi säljer enbart högkvalitativa och supertunna varianter, så att din telefon inte behöver kännas otymplig.
Avdelning

Handla

Information