Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone X/XS Skal

Köp billiga iPhone X skal på Nordicbox och spara pengar den dagen du råkar tappa din mobil. Vi vet aldrig när olyckan är framme, så det är alltid en god idé att vara ute i god tid. Med ett av våra mobilskal håller du även baksidan fri från smuts, damm och fula repor som annars leder till slitage. Det är också ett utmärkt sätt att sätta sin egen personliga touch på mobilen med sin favoritfärg, något snyggt motiv eller mönster. Samtidigt öppnar du också upp för mer finesser, som bland annat korthållare och stödfunktion som telefonen annars saknar.
Läs mer
Varför ska du då välja just Nordicbox? Vi har en flera år lång erfarenhet av mobiltillbehör och reservdelar på nätet, vilket gett oss en bra förståelse för vad våra kunder behöver. Förutom att alla våra iPhone X skal är billiga, fyller vi alltid på vårt lager ordentligt vid varje leverans. Därför kan vi erbjuda våra kunder snabba leveranser. I många fall har du ditt mobilskal i brevlådan redan dagen efter du lagt din beställning. Sedan tycker vi inte heller om några dolda avgifter. Frakten är därför helt gratis när du handlar hos oss, oavsett hur mycket du handlar för. När vi säger billigt, då menar vi billigt!

Glöm inte att även skydda din skärm! Priset sticker snabbt iväg när mobilen går sönder och man måste besöka en mobilverkstad. Alla har nämligen inte tiden eller orken att laga själv. Just skärmen är dessutom den överlägset dyraste reservdelen att köpa, vilket gör det ännu mer angeläget att införskaffa sig ett stryktåliga skärmskydd. Om du kombinerar ditt köp av iPhone X skal med ett av våra billiga skärmskydd ger du din mobil ett omfattande skydd. Detta blir avsevärt mycket mer ekonomiskt i längden. Precis som våra mobilskal är dessa också otroligt tunna, för att ligga skönt i handen.
Avdelning

Handla

Information