Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone X Laddare

Slitit ut din gamla iPhone X laddare? Välkommen att köpa en ny på Nordicbox, till ett billigt pris utan några dolda avgifter. Hos oss hittar du mängder av olika modeller, längder och färger. Eftersom vi också lagerför de flesta laddarna behöver du inte heller vänta länge för att få hem det. Vår strävar nämligen alltid efter att dina varor ska ligga i din brevlåda redan dagen efter att du lagt din beställning. För att hålla din kostnad till ett absolut minimum har vi dessutom alltid fri frakt på hela vårt sortiment, oavsett hur mycket du handlat för!
Läs mer
Hur ser dina behov ut? Kör du mycket bil? Sitter eluttaget vid soffan lite dåligt till? Hos oss på Nordicbox hittar vi lösningar tillsammans, oavsett vad just du behöver för att underlätta vardagen. Om du har ont om utrymme i datorväskan eller vill undvika långa, trasslande kablar när du kör bil kan du välja en av våra laddningskablar på 1 meter eller under. Om eluttagen i hemmet inte riktigt stämmer överens med den möblering du tycker är snyggast, kan du alltid välja en lång kabel på 2 eller 3 meter. Då slipper du sträcka dig över soffkanten för att svara på SMS eller samtal, och kan luta dig tillbaka i lugn och ro.

Anpassa din iPhone X laddare efter din stil! Mobilen har kommit att bli något av en accessoar, och mobiltillbehör likaså. Därför får du alltid en stor valfrihet av både färg och material i vår webbutik. Välj en stilren svart, vit eller grå kabel i tyg eller varför inte en formbar metallkabel som även kan agera stativ? Möjligheterna är många, och vi på Nordicbox gör alltid vårt bästa för att erbjuda dig det senaste, mest innovativa laddarna på marknaden. Med våra låga priser blir det dessutom inte dyrt att köpa på sig mer än en iPhone X laddare för att aldrig mer behöva oroa sig för att batteriet ska ta slut
Avdelning

Handla

Information