Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone X/XS Tillbehör

Köp iPhone X tillbehör som passar likväl till iPhone X som iPhone XS, här online och öka din mobiltelefons funktion och design på nolltid. Vi på Nordicbox har samlat mobiltillbehör som laddare, skal, fodral, powerbanks, skärmskydd, hörlurar och mycket mer som tar din iPhone X till nästa nivå. Beroende på hur din vardag och dina behov ser ut, kan du nu äntligen skräddarsy din mobiltelefon till att bli så mycket mer än bara en telefon. Skaffa ett snyggt fodral med stödfunktion för att se på film och serier medan du lutar dig tillbaka, eller varför inte några grymma hörlurar till gympasset? Komplettera sedan med ett portabelt batteri för att ge mobilbatteriet en ärlig chans!

Läs mer

På Nordicbox får du alltid snabb leverans med billig frakt

Alltid fast låg frakt när du köper iPhone X tillbehör online, oavsett hur mycket du handlar för. Från den minsta, billigaste laddkabeln till den mest kraftfulla, exklusiva powerbanken får du alltid hem dina prylar helt till ett lågt pris. För oss är konkurrenskraftiga priser och nöjda kunder alltid vår största prioritet. När vi säger billigt, menar vi billigt. Självklart är även leveranstiden också i fokus, och därför ser vi alltid till att hålla lagret ordentligt påfyllt. Därför kan vi också i väldigt många fall leverera dina nya mobiltillbehör redan dagen efter du lagt din beställning.

Bra iPhone X tillbehör kan spara pengar.

Varför inte göra vad du kan för att förebygga skador i god tid? Med ett av våra mobilskal eller fodral håller du din iPhone X fri från repor och damm, samtidigt som du ökar dina chanser när olyckan väl är framme. Här rekommenderar vi alltid att du kombinerar med ett skärmskydd i härdat glas för ett komplett skydd. I nästan varje fall lyckas då nämligen rädda telefonens dyraste reservdel - skärmens LCD-display - medan skärmskyddet tar den värsta smällen. Vårt sortiment kommer dessutom i en stor variation av färger och modeller så att du kan hitta något för just din stil!
Avdelning

Handla

Information