Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone 8 Laddare

Blivit av med din iPhone 8 laddare? Då kan du köpa en ny, bra laddare hos Nordicbox till häpnadsväckande billiga priser. Vi gör allt vi kan för att alltid ge våra kunder bra produkter och erbjudande till ett lågt pris, därför har vi även valt att helt slopa alla fraktavgifter. Det spelar helt enkelt ingen roll om du handlar för 50 eller 1000 kronor, vi bjuder alltid på frakten. Dessutom vet vi om hur bråttom det kan vara att få ta i en ny laddare om man slitit ut eller tappat bort sin gamla. Därför ser vi alltid till att hålla ett rikligt påfyllt lager, beläget i mellersta Sverige, så att du i de flesta fall kan få leverans redan dagen efter din order.
Läs mer

Kablar och laddare i alla regnbågens färger!

På Nordicbox tycker vi inte att man ska behöva välja mellan funktion och utseende. Vårt sortiment är därför oerhört brett när det kommer till modeller, färger och material. Kanske vill du ha din iPhone 8 laddare i form av en formbar metallkabel, stryktålig tygkabel eller en sanslöst billig, vanlig sladd. Oavsett hur din stil och smak ser ut, har vi garanterat någonting för dig. Våra produkter passar därmed också väldigt bra att ge bort i present, eftersom man enkelt kan hitta någonting för sina nära och kära. Hittar du inte din favoritfärg? Kontakta oss, vi hjälper dig!

Vilken längd behöver du?

Beroende på hur dina behov och vardagliga vanor ser ut, kanske inte en vanlig kabel på 1 meter alltid räcker hela vägen. Hos oss kan du köpa iPhone 8 laddare med kablar i alla möjliga längder. Varför inte ha en 2 eller 3 meter lång kabel bredvid soffan så att du verkligen kan luta dig tillbaka och koppla av efter en lång arbetsdag? Kör du mycket bil till och från jobbet? Då kan en kortare variant vara till en stor fördel, då du slipper långa och trasslande kablar i bilen. Likaså passar en kort sladd bra om du är student och gärna vill kunna ladda mobilen direkt i din laptop, då dessa smidigt får plats i vilken datorväska som helst.

Ständigt på resande fot?

Kombinera ditt val av iPhone 8 laddare med ett pålitligt och kraftfullt portabelt batteri, en så kallad powerbank. Nu kommer du aldrig mer behöva känna stressen över att inte ha ett eluttag nära till hands. Vi har nämligen flera modeller som klarar av ett flertal laddningar innan de behöver laddas såväl nätta varianter som enkelt kan förvaras i jackfickan under långa promenader. Du som ofta åker bil kan också hitta massor av praktiska billaddare. Bläddra dig fram i vårt gigantiska utbud av mobiltillbehör och förenkla vardagen. Vi uppdaterar ständigt vårt sortiment för att du ska kunna ta del av marknadens senaste och mest innovativa lösningar!
Avdelning

Handla

Information