Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone 8 Fodral

Skydda telefonen med våra billiga iPhone 8 fodral! Idag finns det inget mobiltillbehör som ger ett så omfattande skydd som ett mobilfodral. Här skyddar man nämligen både fram- och baksida mot både repor och fallskador. Beroende på vilken modell du väljer kan man även få tillgång till kortplatser för både kreditkort och körkort eller sedelfack för att förvandla ditt fodral till en smidig plånbok. Hos oss på Nordicbox får du en stor variation av modeller att välja mellan, för att enkelt kunna passa in med just dina vardagliga behov. Vi ger dig dessutom fri frakt på alla dina beställningar, oavsett hur mycket du handlar för!
Läs mer

Material, färg och funktion. Vi har fodral för dig!

Eftersom mobiltelefonen blivit en så stor del av vardagen, kan man även säga att den är något av en accessoar. Varför då inte anpassa dess utseende för att matcha just din stil? I vårt sortiment av iPhone 8 fodral finner du därför allt från läderfodral och flipfodral till plånboksfodral. Här tillkommer givetvis också en generös färgskala att välja mellan. Detta i kombination av våra låga priser gör det enkelt att skapa lite variation i vardagen efter humör och outfit. Samtidigt blir våra produkter också väldigt lätta och uppskattade att ge bort som presenter för alla livets tillfällen.

Köp gärna till ett skärmskydd när du köper iPhone 8 fodral.

Även om du kan känna dig relativt trygg inför eventuella olyckor med ett mobilfodral, rekommenderar vi alltid att du använder ett skärmskydd också. När fodralet är öppet riskerar du nämligen att din mobiltelefon utsätts för både repor och sprickor. Tänk dig själv att du av misstag tappar mobilen under ett samtal. Med ett skärmskydd i härdat glas blir risken för krosskador och fula sprickor betydligt lägre. Naturligtvis är dessa så pass tunna att du knappt märker av att det sitter på. Du håller också skärmen fri från damm och dylikt.
Avdelning

Handla

Information