Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone 8 Plus Skärmskydd

Ditt iPhone 8 Plus skärmskydd sparar pengar om du råkar tappa mobilen i golvet. Skärmen är telefonens mest kostsamma reservdel att byta ut, vilket snabbt kan bli ännu dyrare om du inte har tid att laga själv. Med ett av våra billiga skärmskydd ger du din skärmen en bra chans att stå emot både repor och sprickor. Sannolikheten att dessa absorberar hela smällen är nämligen väldigt stor och du byter då enkelt ut det trasiga skärmskyddet mot ett nytt och fräscht. Därmed blir det också betydligt billigare och mindre tidskrävande än att behöva besöka en mobilreparatör.
Läs mer
Det tar bara ett par minuter att sätta på ditt iPhone 8 Plus skärmskydd och du gör det enkelt på egen hand. Var noggrann med att alltid rengöra skärmen för att säkerställa att den inte är dammig eller har fingeravtryck innan du applicerar ditt skärmskydd. Du får alltid med en mjuk trasa att torka av med. Följ gärna instruktionerna som medföljer för att undvika att skärmskyddet inte får ett ordentligt fäste. På så vis erhåller du också maximalt skydd och du behöver inte oroa dig för att det ska glida runt eller att damm tränger in undertill.

Varför inte köpa till ett billigt mobilskal? iPhone 8 Plus skärmskydd är guld värda när det kommer till att motverka både sprickor och repor. Detta gäller ju, som namnet antyder, endast mobiltelefonens framsida. Baksidan blir däremot fortfarande mottaglig för både slitage och olyckor. Men misströsta ej, Nordicbox har nämligen ett enormt utbud av både skal och fodral som ger dig omfattande skydd av hela telefonen. Välj mellan allt från tjocka, vadderade flipfodral till supertunna läderskal med kortplats. Här får du också stor valfrihet av färg, så att du får möjlighet att sätta din personliga prägel på mobilens utseende!
Avdelning

Handla

Information