Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone 8 Plus Laddare

Dags för en ny iPhone 8 Plus laddare? Oavsett vad dina behov är så kommer du garanterat att hitta det du söker hos oss. Vi har allt från korta kablar som ligger smidigt i datorväskan, fickan och bilen till långa modeller som låter dig koppla av utan att sträcka dig när du ligger på sofflocket. Samtidigt kan det alltid vara bra att ha mer än en laddare för att aldrig riskera att batteriet dör vid de mest olägliga tillfällena. Varför inte ha en hemma, en på jobbet och en i handskfacket i bilen? Det behöver nämligen inte bli så dyrt som det låter eftersom vi på Nordicbox både har billiga priser och gratis frakt, oavsett hur stor din beställning är!
Läs mer

Kombinera med andra praktiska mobiltillbehör!

Har du köpt en laddningskabel hos oss kan du alltid koppla in portabla batteri, mer kända som powerbanks, såväl billaddare. Genom att ha rätt tillbehör och flera iPhone 8 Plus laddare kommer en låg batteriprocent att vara ett minne blott. Detta är ett utmärkt alternativ om du ofta reser, köra mycket bil i ditt arbete eller pendlar till och från skolan. För visst känner vi alla igen det faktum att batteriet alltid tycks sina vid de tillfällen vi behöver telefonen som mest? Nu slipper du det!

Välj din iPhone 8 Plus laddare i din favoritfärg.

De flesta av oss sätter gärna en personlig prägel på våra mobiltelefoner, vare sig det rör sig valet av färg redan i butik eller om ett mobilskal och fodral. Därför har vi på Nordicbox samlat ett bra utbud av laddare i alla möjliga färger, från distinkta kulörer som röd, grön, blå och rosa till stilrena toner av svart, grå och vit. Låt omgivningen se vem just du är genom att förse din telefon med rätt accessoarer som når dina krav både i funktion och utseende. Självklart sträcker sig våra laddningskablar även sig till flera olika kabellängder, där du hittar allt från 1 till 3 meter.
Avdelning

Handla

Information