Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone 7 Skal

Köpt ny mobil och orolig för sprickor? Köp iPhone 7 skal hos oss som garanterat kommer att förlänga telefonens liv. Med våra mobilskal ger du din telefon en ärlig chans när olyckan väl dyker upp, samtidigt som du alltid har ett beständigt skydd mot både repor och smuts som annars är omöjliga att undvika vid flitig användning - oavsett hur försiktig man är. Lika enkelt blir det att dölja alla befintliga skavanker som kan ha uppkommit under tiden din mobil varit oskyddad. Passa på och gör ditt köp redan idag, så sparar du pengar den dagen olyckan väl är framme!
Läs mer

Tunt, hållbart och naturligtvis i din favoritfärg!

På Nordicbox är vi väl medvetna om det ständiga dilemmat med att hitta balansen mellan estetik och skydd. Därför har vårt utbud av billiga iPhone 7 skal vuxit med en stor mångfald. Hos oss hittar du mobilskal i alla regnbågens färger i mängder av olika material och modeller. Vi har också allt från stötdämpande skal i plast och silikon till snygga och stilrena läderskal med korthållare. Självklart håller vi också oss ständigt uppdaterade med dagens trender, därför hittar du bland annat iPhone 7 skal med motiv av marmor.

När du köpt mobilskal till din iPhone 7 får du inte glömma bort att ge framsidan lite kärlek också. Bland våra tillbehör kan du köpa till skärmskydd i härdat glas, ett tillbehör som trots sina otroligt tunna mått står emot både sprickor och repor. Tillsammans med ett skal får du då ett slimmat utseende, samtidigt som du är väl förberedd när du behöver det som mest. Om mobilens tunnhet inte är av samma vikt som ett rejält skydd, rekommenderar vi att du väljer ett mobilfodral istället för ett skal. Här finns det också mer utrymme för funktion, som exempelvis en inbyggd plånbok eller ett praktiskt stöd.
Avdelning

Handla

Information