Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone 7 Hörlurar

Köp iPhone 7 hörlurar med grymt ljud och maxa volymen när du lyssnar på din favoritmusik. Nordicbox har allt från små trådlösa hörlurar med bluetooth och in-ear till stora over-ear som håller surret på gymmet ute. De flesta av våra produkter kommer dessutom med fjärrkontroll så att du alltid kan hålla ljudet på en så njutbar nivå som möjligt utan att behöva plocka fram mobilen ur fickan. Perfekt för dig som tränar eller gillar att vara ute och promenera eftersom du även kan svara på samtal. Bläddra dig fram i vårt breda utbud av billiga och praktiska hörlurar av bra kvalité - vi har något för alla!

Bra hörlurar från kända märken till ett lågt pris. För oss är nöjda kunder det bästa vi vet. Därför har vi byggt upp ett snyggt och prisvärt sortiment av högkvalitativa iPhone 7 hörlurar från Apple, Streetz, Motorola, Skullcandy, Yamaha, Thomson, Koss och många fler. Vi håller oss ständigt uppdaterade med det senaste som marknaden har att erbjuda och vårt utbud växer hela tiden. Skulle du ändå känna att vårt sortiment inte riktigt klickar med din stil kan du alltid höra av dig till oss, så hjälper vi dig att hitta de perfekta hörlurarna för dig och din mobil.

Välj mellan massor av olika färger! Eftersom hörlurarna alltid är synliga blir de också något av en accessoar. Då är det så klart precis lika viktigt att färgen stämmer överens med din stil som det är att ljudet håller toppkvalité. Hos oss på Nordicbox hittar du iPhone 7 hörlurar i vit, svart, rosa, blå, röd, grön, gul och mängder av andra kulörer. Självklart har alla våra hörlurar också en supersnygg design som gör det enkelt att hitta något som passar just dig. Samtidigt blir de också ofta en väldigt uppskattad present för alla tillfällen, inte minst för den musikintresserade eller träningsnarkomanen.
Läs mer
Avdelning

Handla

Information