Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone 6 Skal

Köp iPhone 6 skal tryggt och billigt online! Om du är trött på irriterande repor och sprickor, men samtidigt vill bevara mobiltelefonens lätta känsla, är ett skal det perfekta alternativet för dig. Du döljer inte bara befintliga skador och håller utseendet fräscht utan förebygger även att flera ytliga skador uppstår. Vi på Nordicbox vet att våra kunder har olika smak och tycke, därför lagerför vi ett brett sortiment med stor mångfald för att alla ska kunna hitta en favorit för just sin mobil. Vårt sortiment växer dagligen för att du ska få tillgång till alla de bästa, senaste mobiltillbehören!
Läs mer

Skräddarsy din stil!

Välj och vraka bland våra snygga produkter i en gigantisk färgskala. Hos oss finner du allt från stilrena färger som vit, svart och grå till färgsprakande kulörer i röd, blå, gul och grön. Köp iPhone 6 skal med mönster av marmor från iDeal of Sweden eller helt i läder med kortplatser för att göra din mobil lika lyxig som praktisk som en plånbok. För dig som lägger störst vikt vid de skyddande egenskaperna har vi även oerhört slitstarka, stöttåliga skal som håller telefonen säker under träningen och på jobbet i allt från hårdplast till silikon.

Glöm inte framsidan!

Nu när du hittat ett snyggt och säkert skydd till baksidan av mobiltelefonen bör du inte heller glömma framsidan. Vi har självklart alla redskapen du behöver. Missa inte våra skärmskydd i härdat glas som tar den värsta smällen om du råkar tappa din iPhone 6 eller iPhone 6S. Vill du vara helt på den säkra sidan kanske ett mobiltillbehör som heltäckande fodral passar bättre. Precis som med våra skal kommer även våra fodral i en mängd olika varianter som med enkelhet täcker alla möjliga behov som kan uppstå i vardagen. Skulle du trots det inte hitta just det du söker, varför inte höra av dig till vår kundtjänst? Vi hjälper dig!
Avdelning

Handla

Information