Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone 6 Laddare

Har din iPhone 6 laddare gått sönder? Problemet är snabbt och billigt åtgärdat när du handlar online på Nordicbox! Vi erbjuder ett brett sortiment av de senaste, mest praktiska tillbehören för din mobiltelefon direkt på nätet. Eftersom vi idag använder våra telefoner i så pass stor utsträckning både på arbetstid och fritid måste man ständigt hålla sig tillgänglig. Man kommer långt med en enda kabel, men genom att ha en extra laddare på till exempel i bilen, på jobbet eller hemma hos pojk- eller flickvännen riskerar du inte längre att missa viktiga samtal eller SMS. Samtidigt har du alltid en extra att falla tillbaka på om du skulle råka bli av med en!

Fri frakt, snabba leveranser och bra kvalité! Hos oss får din iPhone 6 laddare av god kvalité till billiga priser. Vårt stora, välfyllda lager ligger placerat i mellersta Sverige som gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder marknadens snabbaste leveranser - helt gratis. Vi håller alltid vårt sortiment uppdaterat med nya, kreativa produkter som förenklar vardagen. Genom att lyssna på våra kunders önskemål växer vårt utbud i rasande takt. Du kan därför alltid höra av dig till oss om du känner att en särskild färg, märke eller modell saknas. Vi hjälper gärna till!

Mobiltillbehör som håller dig tillgänglig. Även om du har tillgång till en laddare för din iPhone 6 och iPhone 6S, har du kanske inte alltid nära till ett eluttag eller dator. Vårt sortiment innefattar alla de viktigaste teknikprylarna du behöver för att aldrig tappa kontakten. I vår webbutik kan du köpa allt från billaddare och laddkabel till powerbank, väggladdare och USB-hubb som gör dig tillgänglig i alla möjliga situationer. På så vis kan du slappna av oavsett om du är på semestern, jobbet eller bara ute och kör bil. Skulle ditt batteri dessutom bli drabbad av tidens tand kan du alltid köpa ett nytt batteri till din iPhone 6 hos oss!
Läs mer
Avdelning

Handla

Information