Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone 6 Hörlurar

Köp iPhone 6 hörlurar på Nordicbox till låga priser! Hos oss hittar du ett enormt utbud av billiga hörlurar med in-ear, over-ear och on-ear i hög kvalité för din iPhone 6 som ger dig den dagliga musikupplevelsen du förtjänar. Vi har allt från trådlösa hörlurar med bluetooth till pålitliga modeller med sladd och samtal- och volymkontroll. Det blir enkelt att hitta den rätta modellen för just dig, eftersom vi har ett stort urval av modeller med mängder av färger att välja bland därtill. Nu behöver du aldrig mer lyssna på din favoritmusik med undermålig ljudkvalité! Alla hörlurarna passar såklart även till iPhone 6S.

iPhone 6 hörlurar som får dig att prestera på gymmet. Om du gillar att träna på gym, vara ute och jogga eller bara ta långa promenader så är musiken ett måste för de flesta. På Nordicbox vet vi hur viktigt det är med bra ljud och rätt musik för att man ska kunna pressa sig själv den där sista biten. Därför har vi noga valt ut vårt billiga, men högkvalitativa, sortiment av hörlurar från märken som Apple, Beats by Dr. Dre, Jabra, Streetz, Koss, Yamaha och många, många fler. Är du ute efter en särskild modell eller färg kan du naturligtvis alltid höra av dig, så gör vi vårt bästa för att se till att du snart kan beställa hem dina nya lurar.

Varför ska du välja Nordicbox? Förutom att vi har ett ofattbart stort och billigt utbud av iPhone 6 hörlurar så erbjuder vi de flesta av våra modeller i flera olika färger. Föll du pladask för en särskild design så finns den ofta i en rad olika färger som gör det enkelt att hitta den rätta för just din stil. Lika lätt blir det att hitta den perfekta presenten för dina nära och kära.När vi säger billigt, så menar vi också billigt. Därför får du alltid fri frakt på varje köp, oavsett hur mycket du handlar för. Med vårt stora lager är det också möjligt för oss att ge våra kunder supersnabba leveranser till hela Sverige!
Läs mer
Avdelning

Handla

Information