Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone 6 Fodral

Snygga iPhone 6 fodral till ett billigt pris! Här på Nordicbox tycker vi inte att det ska vara dyrt att hålla sin mobiltelefon skyddad. Vi erbjuder därför ett otroligt stort sortiment av fodral som är perfekta för dig som vill vara väl förberedd om olyckan är framme, utan att lämna någonting åt slumpen. Hos oss hittar helhetslösningar som skyddar både fram- och baksida till ett lågt pris utan att tumma på kvalitén. Vårt sortiment växer hela tiden, men om du ändå inte hittar det du söker kan du alltid kontakta oss - vi hjälper mer än gärna till!
Läs mer

Allt från vita plånboksfodral till svarta läderfodral.

Alla har vi olika smak och tycke, både gällande praktiska funktioner och estetisk design. Därför har vi utformat vårt breda utbud av fodral för iPhone 6 och iPhone 6S med enorma valmöjligheter av modeller och färger, för att du ska kunna hitta det som passar just dig. När du handlar online hos oss blir det enkelt att få din mobiltelefon att reflektera din personlighet, oavsett om du föredrar stilrena färger som vit, svart och grå eller kontrastrika toner av rosa, lila, grön eller blå.

Missa inte våra skal och skärmskydd till iPhone 6.

Om du vill bevara din mobiltelefons utseende och minska risken för skador vid ett fall, utan att ge upp den slimmade känslan, kanske ett skal och ett skärmskydd passar bättre för just dig. Naturligtvis är det svårt för ett tunt skal att tävla mot tryggheten som ett fodral medför, men vi alla har ju som sagt olika smak. Osäker på vad du ska välja? Misströsta ej, många av våra plånboksfodral kommer ofta med ett magnetiskt skal, så att du kan få njuta av det bästa av två världar!

Har du redan tappat din mobil?

Oroa dig inte. Här på Nordicbox hittar du även alla mobilreservdelar du behöver för att reparera allt från ytliga repor till invändiga fallskador. Du får dessutom enkla, förklarande instruktionsvideos med respektive reservdel som visar dig steg för steg hur du ska gå tillväga. Självklart finner du alla verktyg du behöver för att genomföra ditt byte helt själv utan att lägga hundratals, om inte tusentals, kronor på en reparation hos en verkstad. Glöm inte heller bort att köpa ett iPhone 6 fodral när du lagat din telefon!
Avdelning

Handla

Information