Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone 5 Hörlurar

Billiga iPhone 5 hörlurar av hög kvalité! När du köper dina hörlurar online på Nordicbox ska du alltid känna att du gör en bra affär. Därför har vi inte bara en stor valfrihet av färger, modeller och funktioner, utan även superlåga priser och blixtsnabba leveranser till alla delar av Sverige. Dessutom tummar vi aldrig på kvalitén, så att kan lyssna på din favoritmusik med ett grymt ljud utan att plånboken blir lidande. Som om det inte vore nog har vi inte heller någon gräns för fraktfritt - den bjuder vi på oavsett hur mycket du handlar för! Alla hörlurarna passar såklart även iPhone 5S och iPhone SE.

Vilka iPhone 5 hörlurar behöver du? Vi har massor av in-ear, on-ear och over-ear med sladd och volymkontroll såväl trådlösa hörlurar med bluetooth som passar utmärkt för alla möjliga tillfällen i vardagen. Kanske behöver du ett par sporthörlurar som håller sig på plats under löpträningen? Eller kanske några rejäla lurar som håller omgivningen ute medan du verkligen måste fokusera på arbetet? Oroa dig inte, hos oss på Nordicbox hittar du garanterat det du söker. Är du ute efter en specifik variant eller färg? Låt oss veta, så ska vi göra vårt yttersta för att du snart ska kunna beställa hem dina nya, billiga iPhone 5 hörlurar!

Matcha dina hörlurar med just din stil! Att hörlurar blivit en del av utstyrseln är svårt att förneka, de är hela tiden synliga och måste därför självklart också vara snygga. Vårt sortiment innehåller en så pass stor mångfald av färger och varianter att det är närmast omöjligt att inte hitta rätt. Köp dina iPhone 5 hörlurar i färger som svart, vit, grå, rosa, blå, grön och mycket mer. På så sätt blir det superlätt att matcha sina lurar med träningskläderna såväl med det du bär till vardags. Nu får du inte bara höra dina favoritlåtar i fantastisk kvalité, du ser även grymt bra ut på köpet!
Läs mer
Avdelning

Handla

Information