Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

Tillbehör till mobiltelefoner

Gör din stil unik med ett snyggt (och billigt) mobiltillbehör! Letar du efter snygga Samsung Galaxy S9 skal som tål vardagsslitage av hög kvalité? Det kan du hitta här hos oss. Är ni istället ute efter skal till storebrorsan Samsung Galaxy S9 Plus så får ni inte missa att bläddra igenom vårt utbud av dem här i vår webbutik! Äger ni en annan mobiltelefon har vi något för er också! Navigera runt vår onlinebutik och hitta rätt till just din smartphone. Har du en Apple iPhone så erbjuder vi massor av mobiltillbehör till både äldre iPhone 5 modeller som dem nya iPhone 8 och iPhone X modellerna. 

Intresserade av att köpa ett mobilskal eller fodral? Uppmärksamma vilken modell din mobiltelefon är innan ett köp för att slippa problem med passform. Även om de flesta iPhone 6 mobilskal passar 6S, 7 och 8 modellerna så kan det vara små skillnader som gör att köpupplevelsen inte blir lyckad. iPhone 7 och iPhone 8 kommer utan ett hörlursjack vilket betyder att mobilskal kan se annorlunda ut för just dessa modeller jämfört med lillebrorsan iPhone 6 och syskonet iPhone 6S. När du väl valt din modell kommer kan du vara säker på att alla mobiltillbehör som visas passar som handen i handsken för just din mobiltelefon!

Köp mobiltillbehör av välkända varumärken på Nordicbox! Oavsett mobilmodell har du hittat rätt onlinebutik för köp av mobiltillbehör. Hos oss hittar du tillbehör till Apple, Sony, Samsung, HTC, LG och Huawei som originaltillbehör eller tredjepartstillverkade mobiltillbehör. Skillnaden är ofta inte märkbar i kvalité, funktion eller passform - men original mobiltillbehör (t.ex. original lightningkabel och original Apple laddare) är i regel dyrare.

Vad göra om mobilbatteriet laddas ur för snabbt? Dagens mobiltelefoner är för tunna för att kunna ha ett batteri som klarar av en heldagsanvändande i full fart utan att ladda ur och dö. Därför har powerbank blivit det viktigaste mobiltillbehör att köpa till en iPhone eller Galaxy mobil. Vi på Nordicbox har powerbanks i olika storlekar och former för att varje kund ska kunna hitta den bästa lösningen på sina batteriproblem. Det gäller också att ha en högkvalitativ USB laddare för att vara säker på att mobilen laddas kontinuerligt med rätt strömspänning för att minimera risken till batteriskador. Ta en titt på våra trådlösa laddare; kanske hittar du något som passar just din iPhone eller Galaxy telefon. Vi har allt från originala Apple och Samsung tillbehör till billigare mobiltillbehör tillverkade av mindre kända märken för att passa just era behov.

Läs mer
Vilket mobiltillbehör är populärast att köpa online på Nordicbox? Det största intresset visas för mobiltillbehör som skyddar telefonen på ett praktiskt sätt. Mobilskal och mobilfodral är därför de allra mest sålda tillbehör för mobiltelefoner. Många föredrar skal framför fodral i och med dess smala passform och ett mer diskret skydd för dess kanter och baksidor mot fallolyckor och nyckelskrapning. Å andra sidan erbjuder fodral ett heltäckade och tjockare lager av skydd samt tillhandahåller en funktion utöver att enbart skydda mobiltelefonen; mobilfodral kan även användas som dugliga plånböcker. Ett populärt tillägg till ett mobilskal brukar vara ett skärmskydd av härdat glas som köps för att skydda mobilens dyraste del; skärmen. Är målet med köpet av mobilfodralen att skydda telefonen så kan en kombination utav mobilskal och skärmskydd vara lika dugligt. Vårt utbud av mobilskal för Apple iPhone sträcker sig från äldre iPhone 5/5S skal till nya charmiga iPhone 8 skal och iPhone X skal. Ni som vill köpa ett mobilskal till en Samsung androidlur har ett hundratal olika skal att välja mellan - filtrera enkelt i vår webbutik baserat på galaxy modell, färg, motiv och material.

På jakt efter ett speciellt mobiltillbehör? I dagens mobildjungel är det svårt att hitta just det man söker. Vi på Nordicbox har försökt sortera in diverse mobiltillbehör på ett smidigt och lättnavigerat sätt för dig som slutkund genom att ha ett flertal av underkategorier som: skal, fodral, hörlurar, biltillbehör, skärmskydd, laddare, sportarmband och adaptrar. Är ni då ute efter att köpa FM-sändare till iPhone 7 så är biltillbehör en underkategori värd att navigera till.
Avdelning

Handla

Information