Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

Sony Xperia Z3 Reservdelar

Laga mobilen själv med våra Sony Xperia Z3 reservdelar. När man lämnar in sin telefon på verkstad eller hos en reparatör stiger kostnaden snabbt om olyckan är framme. Att byta ut en reservdel som batterilucka, glas, LCD-display, batteri, simkortshållare eller flexkablar är inte så svårt som det verkar. I kombination med våra verktyg kommer du enkelt kunna anta alla utmaningar och laga din mobil själv. Samtidigt har vi alla ett så stort behov av våra mobiltelefoner att vi inte riktigt har tid att vänta på att en verkstad ska bli klara. Därför är våra leveranser också både snabba och fraktfria, oavsett hur mycket du handlat för!

Håller batteriet inte samma standard längre? Då kan det vara en bra idé att byta till ett nytt mobilbatteri. Bland våra Sony Xperia Z3 reservdelar hittar du självklart också batteri av hög kvalité som får telefonen att kännas som ny. Appar, spel och samtal kommer inte längre att vara en match, och du slipper det ständiga letandet efter en laddare. Eftersom det sitter placerat på telefonens baksida, bakom batteriluckan, är det också ett ypperligt tillfälle att byta ut ditt gamla krossade glas när du ändå behöver avlägsna det gamla. Dessa hittar du i flera läckra färger som tveklöst kommer att återställa din telefon till nyskick.

Dags att byta glas på din skärm och LCD-display? Vi har alla Sony Xperia Z3 reservdelar och verktyg du behöver. Har du till exempel köpt en begagnad telefon blir detta ett ekonomiskt alternativ för att bli fri från gamla repor, samtidigt som du får möjlighet att byta glas till en färg som passar dig bättre. Självklart får du också dessa till marknadens lägsta priser. Men även om vårt utbud är både billigt och enkelt att köpa, kanske du inte orkar laga din telefon gång på gång. Därför är det alltid en bra idé att kombinera sin beställning med ett av våra hållbara mobilskal, skärmskydd eller fodral.
Läs mer
Avdelning

Handla

Information