Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

Sony Xperia Z2 Reservdelar

Sprucken skärm? Dåligt batteri? Köp Sony Xperia Z2 reservdelar här! Nordicbox har allt från glas, batterilucka, mobilbatteri, simkortshållare och flexkablar som kommer att återställa din telefon till sin forna glans på nolltid. När du köper reservdelar online behöver du aldrig mer lämna in din telefon hos en reparatör. Du slipper därför höga reparationskostnader, samtidigt som du inte behöver genomlida några långa väntetider på verkstaden. Vi vill alltid göra det så smidigt och billigt som möjligt för våra kunder. Därför tillkommer inte heller några dolda avgifter, utan vi ger dig alltid gratis frakt på varje beställning - oavsett hur mycket du handlar för!

Alla verktygen du behöver för att lyckas. Självklart tillgodoser vi inte bara dig med Sony Xperia Z2 reservdelar av hög kvalité, vi har även alla möjliga verktyg för att klara utmaningen av just din reparation. Välj mellan allt från små, enkla skruvmejslar och bändverktyg till kompletta verktygskit för dig som arbetar med mobiltelefoner professionellt. Varje reservdel har en kort men koncis videoguide som visar vilka verktyg du behöver och hur du ska bära dig åt för att lyckas. Känner du dig osäker på vad du behöver, eller har några andra funderingar, kan du alltid kontakta vår kundtjänst innan du handlar.

Skydda dig mot nya skador i framtiden med våra grymma tillbehör. Förutom våra Sony Xperia Z2 reservdelar hittar du även hutlösa mängder mobilskal, fodral och skärmskydd i härdat glas som förebygger behovet av kommande reparationer. Det är lika enkelt som billigt att ge din telefon rätt förutsättningar för att klara av ett fall och förlänga livstiden. Även om Xperia är en av marknadens mest hållbara och pålitliga telefoner behöver även den bästa lite hjälp på traven ibland. Med exempelvis ett skärmskydd i härdat glas minskar du risken för att glaset på din skärm och LCD-display eller batterilucka spricker om du råkar tappa telefonen i marken.
Läs mer
Avdelning

Handla

Information