Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

Samsung Galaxy S6 Reservdelar

Skadat din telefon? Vi har billiga reservdelar för Samsung Galaxy S6! På Nordicbox har vi ett bra utbud av bra reservdelar som laddkontakt, hemknapp, simkortshållare, glas, flexkablar, kameralins och kameror som återställer din mobiltelefon till nyskick på bara ett par minuter. När du handlar hos oss försäkrar du dig inte bara om att du får produkter av hög kvalité, utan du sparar även pengar. Istället för att lämna in din Galaxy S6 på reparation, kan du enkelt köpa alla de delar du behöver för att laga själv i lugn och ro hemma. Med våra instruktionsvideos får du en grundlig genomgång som får dig att komma igång!

Klarar batteriet inte längre trycket? Bland våra Samsung Galaxy S6 reservdelar har vi naturligtvis också kraftfulla batteri som låter dig utnyttja din telefons potential till fullo. Det spelar ingen roll om du föredrar att spela spel eller lyssna på musik, nu kommer ditt batteri ge dig utrymme för maximal användning som matchar dina behov. Våra originalbatteri byter omedelbart ut stressen av att hitta ett vägguttag mot den lugnande nyskickskänslan. Har du en väldigt aktiv vardag eller ständigt på språng bör du inte heller missa våra praktiska powerbanks bland mobiltillbehören.

Behöver du byta glas eller skärm? Sprickor och repor kan ofta bli väldigt störande, framförallt om man gärna streamar filmer eller ser på videoklipp. I många fall är det bara ytliga skador som enkelt kan åtgärdas genom att byta glas. Du kan alltså oftast undvika att köpa en ny LCD-display om sprickorna inte går allt för djupt. Hos oss på Nordicbox kan du köpa glas i både vit och svart färg. För att göra bytet av Samsung Galaxy S6 reservdelar så smidigt som möjligt har vi också ett rikligt urval av praktiska verktyg som passar lika bra för den professionella reparatören som för nybörjaren.

Spara pengar och skydda dig med rätt tillbehör. Har du tidigare lämnat in din Samsung Galaxy S6 på reparation så vet du att kostnaden snabbt kan bli ganska hög. Nu när du äntligen åtgärdat alla skador vill du så klart inte behöva laga din mobil på nytt, därför kan det vara en god idé att skydda sin telefon med exempelvis ett skärmskydd i härdat glas, mobilskal eller fodral. Vårt breda utbud av mobiltillbehör har en enorm variation som gör att du inte behöver kompromissa med varken skydd, utseende eller funktion.
Läs mer
Avdelning

Handla

Information