Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone X Reservdelar

Laga mobilen med våra iPhone X reservdelar i lugn och ro hemma, utan att lägga ner hundratals kronor hos en mobilverkstad. För oss är ingen reservdel för liten för att ingå i sortimentet och du hittar allt från glas, skärm med LCD-display, batteri och hemknapp till samtalshögtalare, flexkablar och sidoknappar hos oss. Utbudet håller även en god kvalité, utan att priset sticker iväg. Detta har vi gjort möjligt eftersom vi alltid ser ut att beställa hem ordentliga mängder till vårt stora lager. En bieffekt av detta är att vi också kan ger våra kunder snabba leveranser. Berättade vi att vi även alltid bjuder på frakten?

Läs mer
Välj rätt verktyg för just din reparation! Det är lätt hänt att man går vilse i djungeln av verktyg när man köper iPhone X reservdelar. För att göra det hela mycket enklare för dig har vi samlat instruktionsvideor på varje produkt, där du både får hjälp att komma igång och får en klar bild över vilka verktyg som krävs för ändamålet. Vi har rätt verktyg för både hobby- och yrkesreparatören som innefattar allt från rejäla verktygskit till lösa skruvmejslar, sugproppar, bändverktyg och plektrum.

Ett nytt batteri kan vara allt som krävs när mobilen inte längre känns som ny. Kanske klarar din telefon inte längre av att prestera vid användning av appar och spel som den tidigare gjort. Bland våra iPhone X reservdelar hittar du även mobilbatteri som kan förnya känslan och ge mobil ny kraft att klara av dina intressen. Är du en riktig filmfantast som ofta pendlar längre sträckor kan vi även rekommendera portabla batteri, eller power banks som de också kallas, för att stötta mobilbatteriet vid de tillfällen man har begränsad tillgång till eluttag. Precis som våra reservdelar är naturligtvis även dessa både billiga och bra!
Avdelning

Handla

Information