Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone 8 Reservdelar

Dags att laga mobilen? Köp dina iPhone 8 reservdelar hos oss! Nordicbox är en av Sveriges ledande butiker online när det kommer till grymma mobiltillbehör och bra, högkvalitativa reservdelar. För oss är ingen komponent för liten, utan du hittar allt från laddkontakt, samtalshögtalare, skärm med LCD-display och glas, baksida, simkortshållare och alla möjliga flexkablar. Om din telefon råkat ut för en olycka kan du tryggt och enkelt beställa hem nya delar hos oss - direkt på nätet. Varför kasta bort hundratals kronor hos en mobilverkstad när du kan laga din telefon helt själv hemma?

Läs mer

Får du inte ut lika mycket kräm ur batteriet längre?

Oroa dig inte, vårt utbud av billiga iPhone 8 reservdelar sträcker sig långt bortom hemknappar, startknappar, framkamera och bakkamera. Självklart har vi också kraftfulla mobilbatterier för iPhone 8 som tar dig tillbaka till dagen du köpte mobilen, med tillräcklig styrka och uthållighet för alla dina favoritappar, spel, musik och TV-serier. Förutom att våra batterier också är väldigt billiga, är de också en av de mest simpla reservdelarna att byta ut. Låt inte dig och din mobil bli begränsade av ett surt batteri - köp ett nytt redan idag!

Trött på repor och sprickor? Byta glas!

Här på Nordicbox tillhör glas och skärmar våra mest eftertraktade iPhone 8 reservdelar. Detta för att det också är telefonens känsligaste komponenter. Lyckligtvis är det busenkelt att genomföra ett byte, så länge man har fått en humm om hur man ska gå tillväga. Våra produkter har därför också försetts med videoguider som hjälper dig att komma igång på egen hand. Här ser du precis vilka verktyg som behöver och du får nyttiga tips som gör reparationen smidig. Naturligtvis tillhandahåller vi också alla verktygen i vår webbutik. Glöm inte bort att skydda telefonen med ett skärmskydd i härdat glas när du är klar!
Avdelning

Handla

Information