Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone 8 Plus Reservdelar

Har olyckan varit framme? Köp billiga iPhone 8 Plus reservdelar online på Nordicbox. Hos oss hittar du reservdelar som laddkontakt, skärm med LCD-display och glas, hemknapp, sidoknappar, flexkablar, batteri och mycket mer. Vår filosofi är också att det ska vara både smidigt och billigt att handla på nätet. Därför har vi alltid, och kommer alltid, att bjuda på frakten till alla våra kunder oavsett hur mycket de handlar för. Samtidigt förstår vi vikten av att ha en fungerande mobiltelefon, både på jobbet och på fritiden, och har därför alltid ett välfyllt lager. Därmed kan vi i de flesta fall se till att du har din reservdel redan dagen efter din order!

Läs mer
Det spelar ingen roll hur teknisk du är när du köper iPhone 8 Plus reservdelar hos oss. Vi har försett alla våra produkter med utförliga instruktionsvideos som får dig att komma igång på bara ett par minuter. Har du exempelvis spräckt ditt glas eller skärm får du lättförståeliga instruktioner som visar varje steg på ett pedagogiskt sätt. Här får du också en klar uppfattning om vilka verktyg som krävs för att genomföra reparationen, som du dessutom kan köpa hos oss. På så vi behöver du inte köpa på dig ett alldeles för stort verktygskit om du i själva verket bara behöver några skruvmejslar, bändverktyg och sugproppar.

Har mobilbatteriet börjat ge upp? Inga problem, bland våra iPhone 8 Plus reservdelar hittar du även kraftfulla och fräscha batteri. Precis som med våra glas, skärmar och andra komponenter kan du genomföra bytet helt på egen hand hemma, utan att besöka en verkstad. På nolltid kommer du återigen kunna spela spel, titta på serier och använda appar utan att bli begränsad av en dålig batterikapacitet. Vill du ta det steget längre kan du även köpa till ett portabelt batteri, mer kända som powerbanks, för att alltid ha en backup när du varit lite för spelsugen utan tillgång till ett eluttag!
Avdelning

Handla

Information