Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone 7 Reservdelar

Laga själv och spara pengar - vi har billiga iPhone 7 reservdelar! Mobiltelefonen spelar en väldigt stor roll i de flesta människors liv och skulle den plötsligt gå sönder behöver man snabbt göra sig tillgänglig igen. Det är väldigt vanligt att man lämnar in sin telefon på lagning hos en verkstad, då man inte vet om att det faktiskt är ganska enkelt att reparera den på egen hand. Dessutom är det betydligt billigare att köpa reservdelar och verktyg. På Nordicbox hittar du iPhone 7 reservdelar som batteri, laddkontakt, LCD-display, baksida, glas för framsida, hemknapp och sidoknappar. För att göra det enkelt för våra kunder hittar du utförliga instruktionsvideos på varje produkt som hjälper dig att komma igång!

Byta iPhone 7 skärm? Den mest sålda iPhone 7 reservdelen på Nordicbox är den kompletta iPhone 7 skärmen som levereras förmonterad med högtalare, frontkamera och metallplåten som LCD-skyddet. Du som kund behöver då endast montera bort din trasiga iPhone 7 skärm och byta ut det mot den kompletta iPhone 7 skärmen ni köpt från oss. Vill ni komma billigare undan ert skärmbyte kan ni köpa vår billiga iPhone 7 skärm i hög kvalité som kommer utan förmonterade reservdelar. Då behöver du som hobbyreparatör av din iPhone skruva bort reservdelarna som behövs (högtalare, framkamera, metallplåt för LCD-skydd) och föra över till din nya iPhone 7 skärm som ni köpt av oss. Oavsett om ni köper komplett skärm eller enbart LCD-skrämen är det samma höga kvalité och funktionsduglighet ni får när telefonen till slut är igång igen - skillnaden är enbart i att den billigare skärmen tar längre tid att montera och den kompletta skärmen är snabbare att få på plats.

Läs mer

Alltid snabba leveranser, de lägsta priserna och exceptionell service.

Vårt sortiment växer hela tiden med varje ny mobiltelefon på marknaden. Men det är också du som kund hos oss som hjälper oss att bygga ett gediget sortiment som möter dina krav och önskemål. Därför är du alltid varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst om du tycker att en särskild produkt saknas i vår webbutik. Vare sig du lagar telefoner på heltid, som en hobbyverksamhet eller provar för första gången så får du tillgång till alla reservdelar för iPhone 7 med Nordicbox. Vi håller vårt stora, välorganiserade lager välfyllt för att du i de allra flesta fall ska kunna få leverans redan dagen efter din beställning.

Krossad iPhone 7 skärm eller bara repigt glas?

Vi strävar alltid efter att ha Sveriges nöjdaste kunder. I vår bransch är det väldigt vanligt att man som kund kanske inte alltid har full koll på varje reservdel. Därför vill vi, med vår expertis, hjälpa dig att göra rätt köp för att tillgodose dina behov. Om repor har uppstått på glaset är det inte säkert att du behöver köpa en helt ny skärm till din iPhone 7, det kan i många fall räcka med att byta glas. Detta är ett enkelt alternativ som låter dig spara flera hundralappar. Är du osäker på andra iPhone 7 reservdelar eller vet du inte vilka verktyg du behöver? Hör av dig till oss, vi finns här för att hjälpa till!

Skydda din mobil mot nya skador!

Har du tappat din mobil och äntligen fått den lagad igen vill du givetvis att den ska hålla länge. Därför bör du alltid ge din iPhone 7 rätt förutsättningar för en lång livslängd med skärmskydd i härdat glas, stötdämpande skal eller heltäckande fodral. Du hittar ett enormt utbud av praktiska och kvalitativa tillbehör för din telefon i vår webbutik. Det bästa av allt är att vi, precis som för våra reservdelar, håller marknadens absolut lägsta priser samtidigt som du får en stor valfrihet av allt från färger och material till praktiska funktioner och dolda finesser.
Avdelning

Handla

Information