Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone 7 Plus Reservdelar

Har telefonen slutat fungera? Köp billiga iPhone 7 Plus reservdelar här. Om du som så många andra använder din telefon för SMS, ta bilder eller viktiga samtal på jobbet har du inte tid att vänta om olyckan är framme. Med vårt stora sortiment hittar du alla reservdelar och verktyg du behöver, oavsett om du råkat spräcka glaset eller behöver byta ut några av dina inre komponenter. Hos oss hittar du allt från hemknapp, laddkontakter, samtalshögtalare och baksida till enkla glas och fullvärdiga skärmar med LCD-display. Naturligtvis har vi också alla skruvmejslar och verktyg du behöver för att laga din iPhone 7 Plus själv.

Är batteritiden inte vad den brukade? Oroa dig inte. Att mobilen med tiden får en försämrad samtalstid är relativt vanligt, men också ett av de enklaste problemen att åtgärda. I vår webbutik kan du snabbt och fraktfritt beställa hem ett nytt kraftfullt batteri till din iPhone 7 Plus. Mobilbatteriet, precis som reservdelarna, har dessutom videoguider som hjälper dig att göra bytet helt själv. Våga prova själv innan du bestämmer dig för att lämna in din telefon hos en reparatör, det är faktiskt inte så svårt som det verkar - samtidigt som du sparar hundratals kronor genom att handla iPhone 7 Plus reservdelar!


Kunden är alltid i fokus på Nordicbox! Trots vår långa erfarenhet av reservdelar och tillbehör för mobiltelefoner vill vi gärna höra från våra kunder. Tycker du att det saknas en särskild produkt? Hör gärna av dig, så ska vi snart se till att din efterlängtade reservdel dyker ner i brevlådan. Hos oss är du som kund med och bygger upp vårt sortiment. Genom att vi dessutom aldrig låter vårt lager stå och gapa tomt, kan vi erbjuda supersnabba leveranser till marknadens lägsta priser. För att ytterligare hålla priserna till ett absolut minimum utan några dolda avgifter får du även alltid 19:- frakt, oavsett ordervärde!

Komplettera med skyddande tillbehör. Även om vi alltid finns här för dig om din iPhone 7 Plus går sönder och behöver reservdelar, vill vi förse dig med de rätta tillbehören som skyddar din telefon. Vårt sortiment består nämligen även av otaliga mängder skärmskydd, fodral och mobilskal. Här får du ta del av ett gigantiskt utbud av färger och material som passar alla stilar, fullspäckade med praktiska egenskaper och innovativa finesser. Slipp irriterande repor och öka din telefons chanser vid ett eventuellt fall och spara tusentals kronor genom att skydda din mobiltelefon i förebyggande syfte!

Läs mer
Avdelning

Handla

Information