Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone 6S Reservdelar

Dags att byta ut några iPhone 6S reservdelar? Köp allt du behöver tryggt och enkelt online på Nordicbox till billiga priser med snabba leveranser. Vårt stora sortiment innehåller delar som simkortshållare, sidoknapp, LCD-display, strömknapp, laddkontakt och varje flexkabel därtill. Om ditt batteri börjat sina kan du byta till ett av våra nya, friska mobilbatteri för att få telefonen att kännas som ny. Är det bara de ytliga delarna som blivit slitna kan du byta glas på skärmen, baksida eller hemknapp i svart eller vitt.

Laga själv eller hos reparatör? Många går in med inställningen att det är för svårt eller för tidskrävande att laga sin telefon själv. I de flesta fallen kommer du garanterat att kunna lösa problemet själv. Förutom vårt kompletta utbud av iPhone 6S reservdelar hittar du en rad olika verktyg och videoguider i vår webbutik som hjälper dig på traven. Videoguiderna är lätta att förstå och visar utförligt hur du steg för steg reparerar din iPhone. Ifall det är första gången du öppnar din telefon kan våra magnetiska skruvmatta vara ett hjälpsamt verktyg. Där håller du skruvarna på plats, samtidigt som du ser vart respektive skruv ska sitta.

Skydda dig mot framtida olycksfall. Även om du säkert bemästrat tekniken bakom att laga en iPhone 6S, kanske du inte vill behöva göra det igen. Därför rekommenderar vi att du köper till ett skal eller fodral för att förebygga nya repor eller sprickor. Ett av de mest prisvärda alternativen är våra skärmskydd i härdat glas, dessa tar smällen istället för skärmen. Skulle skärmskyddet spricka vid ett fall kan du bara dra av det medans din LCD-display hålls intakt. Numera hittar du både skärmskydd och skal med en tjocklek under millimetern, och din iPhone 6S känns inte otymplig samtidigt som det är i säkert förvar.
Läs mer
Avdelning

Handla

Information