Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone 6S Plus Reservdelar

Laga själv med billiga iPhone 6S Plus reservdelar! Nordicbox har ett ständigt växande sortiment som innefattar bland annat laddkontakt, simkortshållare, flexkabel, LCD-display och batteri. Ett vanligt förekommande problem är glapp i till exempel volym-, mute- och startknapp. Dessa kan du enkelt byta ut med några av våra nya strömknappar och sidoknappar. Förutom vårt kompletta sortiment av reservdelar finner du även flera typer av verktyg och detaljerade videoguider som gör det enkelt att komma igång. Genom att laga din telefon själv sparar du hundratals kronor, samtidigt blir du förberedd för eventuella olyckor i framtiden!

Saknar du känslan av nyskick? Repor och sprickor är nog någonting vi alla, på ett eller annat sätt, åsamkat våra mobiltelefoner. Det kan vara allt från nycklar i fickan till att man råkar tappar telefonen i golvet. Problemet är dock väldigt enkelt att fixa, och du kan enkelt byta fram- eller baksida helt själv. Observera också att det i många fall räcker med att byta glas på din skärm vid repor, förutsatt att din LCD-display inte har skadats. När du sedan fräschat till utsidan av mobilen, varför inte även ge insidan lite kärlek? Med ett av våra nya mobilbatteri kommer din iPhone 6S Plus kännas som ny, och du slipper den ständiga jakten på ett eluttag och laddare.

Håll din mobiltelefon skyddad. Om du som många andra tappat din telefon vid flera gånger, kan det bli väldigt dyrt att hela tiden lämna in telefonen på lagning även om du köper iPhone 6S Plus reservdelar billigt online. Därför kan det vara en prisvärd och smart idé att köpa till ett skärmskydd i härdat glas. Detta gör att skärmskyddet tar den värsta smällen och spricker istället för skärmen. För att minska risken för att din mobil blir kantstött kan du också komplettera med ett snyggt, stöttåligt skal eller fodral. På Nordicbox hittar du ett enormt utbud av mobiltillbehör med stor valfrihet av både färg och design!
Läs mer
Avdelning

Handla

Information