Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 19:-           |            Snabb leverans

iPhone 6 Reservdelar

Letar du efter billiga iPhone 6 reservdelar? På Nordicbox hittar du allt du behöver för att laga din mobiltelefon själv, och du slipper spendera tusentals kronor hos en reparatör. På de flesta reservdelarna finner du dessutom grundliga videoguider som hjälper dig att komma igång. Med hjälp av våra videos kommer du snabbt och enkelt kunna byta ut sidoknapp, strömknapp, simkortshållare, hemknapp, laddkontakt och flexkablar eller byta skärm till iPhone 6 på egen hand. Du kan också förlänga din samtalstid med ett av våra högkvalitativa batteri. Innan du vet ordet av har du återställt din iPhone till nyskick!
Läs mer

Vad mer behövs för att laga min telefon?

Vi säljer även mängder av olika verktyg, för alla typer av reparationer. Enkla skruvmejslar, sugproppar och öppningsverktyg för byte av baksida eller framsida glas. Om du önskar att göra en större reparation eller arbetar professionellt med lagning av mobiler kanske ett av våra kompletta verktygskit passar bättre? Med vårt enorma sortiment blir du närmast omöjligt att inte hitta rätt, men skulle du trots det inte hitta det du letar efter är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst - vi hjälper gärna till.

Upprepa inte samma misstag - skydda din mobil!

Har du bytt ut din skärm och LCD-display och äntligen blivit kvitt repor och sprickor vill du så klart inte behöva göra om det. Därför kan du även köpa mobiltillbehör som skärmskydd i härdat glas, skal och fodral online på Nordicbox så slipper du byta glas iPhone 6 igen. Våra skal och fodral är av hög kvalité och kommer i ett stort utbud med en bred palett färger att välja mellan. Precis som våra iPhone 6 reservdelar gäller som vanligt hög kvalité och billiga priser. Från vårt stora lager baserat i mellersta Sverige kan vi dessutom erbjuda supersnabba frakter till hela landet!
Avdelning

Handla

Information