Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone 6 Plus Reservdelar

Reparera själv med våra iPhone 6 Plus reservdelar. Kasta inte bort tusentals kronor hos en verkstad när du mest sannolikt kan laga din telefon själv. Nordicbox har nämligen mängder med videoguider som hjälper dig att sätta igång. Vi förser dig dessutom med alla de nödvändiga tekniska komponenterna för att lösa varje problem. Nordicbox har ett brett utbud som består av bland annat laddkontakt, hemknapp, sidoknapp, strömknapp, simkortshållare och varje liten flexkabel du kan föreställa dig. För att du ska kunna genomföra din reparation har vi valt ut ett bra urval av kvalitativa verktyg som är lämpliga både för lekman och för den professionella reparatören.

Återställ känslan av nyskick! Behöver du ständigt ladda din telefon, flera gånger om dagen? Genom att byta till ett av våra nya, kraftfulla batteri slipper du det. Förläng både standby- och samtalstid och uträtta alla dina ärenden både på fritiden och på jobbet. Varför inte komplettera med en powerbank bland våra billiga mobiltillbehör? Om det bara är de estetiska bristerna som behöver åtgärdas kan du byta till en ny baksida eller framsida glas på din skärm och LCD-display. Du får dessutom ta del av vår blixtsnabba leverans till absolut lägsta pris när du beställer iPhone 6 Plus reservdelar online på Nordicbox, tack vare att vi har vårt stora lager placerat i mellersta Sverige.

Upprepa inte tidigare misstag - skydda din mobil. Även om du kanske bytt ut skärm, baksida eller annan reservdel utan problem, vill du kanske inte göra om det inom den närmsta framtiden. Därför hittar du också mobiltillbehör som skärmskydd i härdat glas, skal och fodral direkt på nätet i vår webbutik. Det är betydligt billigare att låta skärmskyddet ta den stora smällen istället för din LCD-display. Med ett fodral eller stöttåligt skal minskar du också risken för interna skador och glapp avsevärt. Dagens tillbehör är så pass utvecklade att de knappt blir märkbara i handen, samtidigt som du är snäll mot plånboken när olyckan väl kommer fram!

Läs mer
Avdelning

Handla

Information