Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone 5S Reservdelar

Dags för nya iPhone 5S reservdelar? Om du som många andra använder din mobil dagligen är det lätt hänt att din telefon förr eller senare går sönder. Det kan röra sig om olycksfall, att batteri tiden blivit sämre eller att hemknappen börjat glappa. Vi på Nordicbox vet vilken viktig roll mobilen har både på det personliga planet och i arbetslivet. Därför erbjuder vi ett stort utbud av billiga iPhone 5S reservdelar. Hos oss hittar du bland annat laddkontakt, samtalshögtalare, sidoknappar, strömknapp, simkortshållare och de flexkablar du behöver därtill.

Laga din mobil själv. Många utgår ifrån att de inte klarar av att laga sin telefon själv och spenderar tusentals kronor hos en reparatör. Gör din plånbok en tjänst och prova själv, det är inte så svårt som det verkar. På de flesta av våra produkter hittar du en video med utförliga instruktioner för hur du genomför allt från ett enkelt byte av glas eller baksida till hela din skärm och LCD-display. Naturligtvis förser vi dig även med de rätta verktygen för alla ändamål, oavsett om du är nybörjare eller arbetar som reparatör. Välj bland mängder av skruvmejslar, öppningsverktyg och kompletta verktygskit.

Undvik framtida skador - var inte efterklok! Genom att skydda din mobil i förebyggande syfte med till exempel ett skärmskydd i härdat glas, skal eller fodral slipper du jobbiga repor och minskar risken för att din iPhone 5S blir kantstött. I vårt sortiment finner du allt från rejäla, stöttåliga skal till skärmskydd med en hårfin tjocklek under millimetern. Samtidigt är det vanligt att man föredrar att hålla sig till sin iPhones snäva design utan skydd. Du är givetvis varmt välkommen tillbaka till Nordicbox om olyckan skulle vara framme igen!
Läs mer
Avdelning

Handla

Information