Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone 5C Reservdelar

Trasig mobil? Köp billiga iPhone 5C reservdelar här! Eftersom vi använder våra mobiltelefoner väldigt flitigt, både på fritiden och på jobbet, är det nästan oundvikligt att de förr eller senare går sönder. Det kan handla om repor eller sprickor på baksida eller framsidans glas, dåligt batteri eller att det blivit glapp i hemknapp, sidoknapp eller strömknapp. Oavsett vad som besvärar din telefon så har vi på Nordicbox lösningen. Vårt breda utbud av iPhone 5C reservdelar täcker allt från skärm och LCD-display till laddkontakt, och varenda flexkabel däremellan.

Läs mer

Det är dyrt att lämna in mobilen på verkstad. Prova att reparera själv!

För att hjälpa dig att komma igång med att laga din telefon själv har vi dessutom försett mängder av våra produkter med djupgående videoguider. Där lär du dig att steg för steg byta ut defekta komponenter och du sparar hundratals kronor. Vi erbjuder även massor av olika verktyg, från den minsta skruvmejsel till stora verktygskit som låter dig laga telefoner på professionell nivå. Med våra bänd- och öppningsverktyg minskar du även risken för sprickor när du skruvar upp din iPhone 5C.

Inte första gången din skärm spricker?

Det är lätt hänt. De flesta av oss har säkerligen tappat vår telefon i golvet någon gång. Beroende på vilken vinkel och höjd mobilen faller ifrån, kan skadorna variera från minimala sprickor till omfattande interna glapp. Därför är det mest prisvärda sättet att skydda sin iPhone 5C att köpa ett skärmskydd i härdat glas, alternativt ett fodral eller skal. En vanligt förekommande tanke är att det får mobilen att kännas klumpig, men det kunde inte vara längre ifrån sanningen. Nordicbox erbjuder flera varianter av mobiltillbehör som är mindre än en millimeter tunna!
Avdelning

Handla

Information