Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone 5 Reservdelar

Letar du efter billiga iPhone 5 reservdelar? Nordicbox har ett brett utbud som innefattar allt från strömknapp, sidoknapp, samtalshögtalare, simkortshållare och laddkontakt till den minsta flexkabel som kopplar dem samman. Om du ständigt behöver ladda din telefon kan du byta till ett av våra nya fräscha batteri som ger dig en längre standby- och samtalstid. Vi håller alltid vårt sortiment uppdaterat med alla de mest nödvändiga reservdelarna, och om just den del du är på jakt efter saknas är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.
Läs mer

Min skärm har spruckit. Behöver jag en ny skärm?

Det är lätt att känna sig vilse bland alla iPhone 5 reservdelar. Ett vanligt misstag många gör är att byta ut hela sin skärm när de upptäcker en repa eller spricka. Kontrollera först och främst att din LCD fungerar, och försök även se hur pass djupt sprickorna sitter. I många fall är det billigaste och smidigaste alternativet att bara byta glas iPhone 5. Våra iPhone 5 glas och andra synliga reservdelar som till exempel hemknappen finns dessutom i både vit och svart färg. Ligg sedan steget före och undvik repor med ett av våra slitstarka skärmskydd!

Välj rätt verktyg för att laga din telefon.

Här kan du köpa alla skruvmejslar och bändverktyg som behövs för att öppna och reparera din telefon själv. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller professionell reparatör, hos oss hittar du allt från små skruvmejslar till hela verktygskit. För att undvika att skärm spricker när du öppnar din mobiltelefon kan du dessutom köpa till ett öppningsverktyg med sugpropp som enkelt avlägsnar din LCD-display. Detsamma gäller för baksida. Kombinera gärna ditt köp med en magnetisk skruvmatta som gör det enkelt att hålla reda på vilka skruvar som ska sitta var. På de flesta produkter kan du se videoguider som hjälper dig att komma igång!
Avdelning

Handla

Information