Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone 4S Reservdelar

På jakt efter nya, billiga iPhone 4S reservdelar? Vi på Nordicbox tillhandahåller allt du behöver för att laga din 4S mobiltelefon själv. Vare sig det gäller en iPhone 4S laddkontakt, strömknapp, sidoknapp, simkortshållare, samtalshögtalare eller en flexkabel så hittar du det i vårt sortiment till låga priser med blixtsnabba leveranser. Vi har även friska batteri av hög kvalité som får din iPhone att kännas som ny. Bland våra verktyg finns allt från enkla skruvmejslar till hela kit och bändverktyg. För att underlätta din reparation har vi dessutom försett de flesta av våra produkter med utförliga videoguider. Lär dig byta glas eller byta ditt original batteri mot våra ersättningsbatterier samtidigt som du byter skärmen på din iPhone 4S.

Tröttnat på färgen på din skärm? Om du bara vuxit ifrån färgen på fram- eller baksida av din telefon är det snabbaste och billigaste alternativet att byta glas och hemknapp. På så sätt slipper du köpa en helt ny LCD-display samtidigt som du tar fram mobilens forna glans. Hos oss kan du välja mellan både svart och vit färg på samtliga synliga iPhone 4S reservdelar. Detta är ett perfekt val för dig som inte riktigt känner dig redo att släppa din gamla telefon ännu, och du blir av med alla små repor och sprickor på köpet.

Förläng din mobiltelefons livstid. När du köpt reservdelar och reparerat din iPhone 4S vill du ju självklart slippa göra det igen på väldigt länge. Därför hittar du, förutom de tekniska komponenterna, även mängder av mobiltillbehör online på Nordicbox. I vanlig ordning gäller hög kvalité till de absolut lägsta priserna. Med ett av våra närmast papperstunna skärmskydd och skal känns mobilen aldrig otymplig och du minskar risken för sprickor och andra typer av skador avsevärt om olyckan väl är framme. Om du trots vårt breda utbud inte riktigt finner det du söker, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper dig gärna!

Läs mer
Avdelning

Handla

Information