Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone 4 Reservdelar

Är du i behov av iPhone 4 reservdelar? En mobil blir ofta väldigt personlig eftersom den innehåller bilder från livets alla tillfällen med familj och vänner, viktiga meddelanden från jobbet och mycket mer. Om din mobil gått sönder kan du därför laga den själv istället för att köpa en helt ny. På Nordicbox hittar du allt du behöver för att snabbt och enkelt laga din mobil själv. Vårt breda sortiment består av bland annat: iPhone 4 LCD-display glas, batteri, sidoknapp, strömknapp, baksidor, simkortshållare och samtalshögtalare till alla möjliga typer flexkablar. Du hittar alltså mängder av iPhone 4 reservdelar.

Aldrig reparerat en iPhone 4 tidigare? Oroa dig inte, det är mycket lättare än vad man tror. Bland våra reservdelar hittar du både videoguider och verktyg som hjälper dig återställa din trasiga mobiltelefon till nyskick. Du kan lära dig allt från att byta glas till din iPhone 4 till att byta baksidan. Dessutom är våra reservdelar till iPhone 4 både billiga och av högsta kvalité. Samtidigt kan vi på Nordicbox erbjuda supersnabb frakt till hela landet eftersom vi har vårt lager i mellersta Sverige. Har du bara tröttnat på färgen så kan du byta glas på din iPhone 4 själv, utan att behöva byta ut hela din skärm. Även hemknapp finns i svart och vit.

Håll mobiltelefonen i skick! Om du bytt ut din spruckna skärm eller kantstötta baksida, varför då inte komplettera med ett skärmskydd och ett fodral eller skal? Hos oss hittar du inte bara reservdelar, utan även mängder av snygga tillbehör som förlänger telefonens livslängd ytterligare. Dagens skal och skärmskydd är så pass tunna att du knappt märker att det är på och du slipper irriterande repor och sprickor. Hittar du mot all förmodan inte det du söker är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så ser vi till att produkten kommer upp i vår webbutik. Din iPhone är aldrig för gammal för att reparera. Bidra till en miljövänlig värld med en reparerad och fungerande iPhone 4! Det finns fortfarande ett intresse för reservdelar till iPhone 3 och iPhone 3GS så ge inte upp hoppet på din iPhone 4!

Läs mer
Avdelning

Handla

Information