Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPad Mini Reservdelar

Har surfplattan sett bättre dagar? Köp iPad Mini reservdelar hos oss. Vårt sortiment växer hela tiden allt eftersom våra kunder hör av sig med sina tankar och önskemål. Skulle du mot all förmodan inte hitta det du söker är du naturligtvis varmt välkommen att höra av dig. För att göra det superenkelt för våra kunder har bland annat kompletta glas med IC och reservdelar för iPad Mini. Aldrig tidigare har det varit så enkelt att genomföra en reparation från sitt eget hem, helt på egen hand. Men det ska vara billigt också, därför erbjuder vi våra kunder 19:- frakt på alla beställningar - oavsett ordervärde.

Byta glas iPad Mini? Gör det själv! Lägg inte hundratals kronor hos en verkstad när du kan laga din iPad Mini på egen hand. Att glaset eller skärmen spricker och får repor tillhör de absolut vanligaste orsakerna till att så många vänder sig till oss för just iPad Mini reservdelar. Vi har nämligen billiga, prisvärda produkter av bra kvalité och alla verktygen därtill. Missa inte våra videor som visar dig vägen till ett repfritt glas på bara ett par minuter. Där kan du även se precis vilka verktyg du behöver innan du beställer hem dina nya reservdelar!

Du har väl inte missat våra tillbehör? Våra skal, fodral och skärmskydd håller din iPad Mini säker mot nya repor, sprickor och minskar risken för större skador vid ett fall. Även om vi på Nordicbox säljer väldigt billiga iPad Mini reservdelar online, betyder det inte att du har lust behöva reparera din surfplatta ännu en gång. Var inte efterklok, ligg istället steget före och låt din padda hålla sin fin och fungerande i flera år. Du hittar även allt från praktiska portabla batterier och hörlurar till styluspennor och biltillbehör som låter dig utnyttja din surfplatta till dess fulla potential!

Läs mer
Avdelning

Handla

Information