Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPad Air Reservdelar

Har din surfplatta haft bättre dagar? Köp iPad Air reservdelar hos oss med 29:- i fast frakt. Vårt utbud växer, allt eftersom våra kunder hör av sig med sina tankar och önskemål. Skulle du mot all förmodan inte hitta det du söker är du naturligtvis varmt välkommen att höra av dig. För att göra det superenkelt för våra kunder har bland annat kompletta glas i vit och svart färg med IC och reservdelar för iPad Air. Aldrig tidigare har det varit så enkelt att genomföra en reparation från sitt eget hem, helt på egen hand. Men det ska vara billigt att reparera också, därför erbjuder vi våra kunder låg fraktkostnad på alla beställningar - oavsett ordervärde.

Byta glas på iPad Air? Gör det själv! Lägg inte hundratals kronor hos en verkstadsbutik när du kan laga din iPad Air på egen hand. Att glaset eller skärmen spricker och får repor tillhör de absolut vanligaste orsakerna till att så många vänder sig till oss för just iPad Air reservdelar. Vi har nämligen billiga, prisvärda produkter av bra kvalité och alla verktygen därtill. Missa inte våra videor som visar dig vägen till ett repfritt glas på bara ett par minuter. Där kan du även se precis vilka verktyg du behöver innan du beställer hem dina nya reservdelar!

Du har väl inte missat våra tillbehör? Våra skal, fodral och skärmskydd håller din iPad Air tablet säker mot nya repor, sprickor och minskar risken för större skador vid ett fall. Även om vi på Nordicbox säljer väldigt billiga iPad Air reservdelar online, betyder det inte att du borde vänta på att behöva reparera din iPad Air ännu en gång. Var inte efterklok, ligg istället steget före och låt din Apple padda hålla sig fin och fungerande i flera år. Du hittar även allt från praktiska portabla batterier och hörlurar till styluspennor och biltillbehör som låter dig utnyttja din surfplatta till dess fulla potential!

Läs mer
Avdelning

Handla

Information