Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPad 4 Reservdelar

Trasig surfplatta? Köp dina iPad 4 reservdelar här på Nordicbox! Vi tycker alltid att det ska vara billigt att köpa reservdelar, därför har vi samlat ett komplett sortiment som återställer din surfplatta till nyskick utan att plånboken blir lidande. Hos oss hittar du komponenter som glas, hemknapp, flexkablar och mycket mer. När du handlar online i vår webbutik sparar du hundratals, om inte tusentals, kronor eftersom du inte behöver lämna in din padda på lagning hos en verkstad. Är du på jakt efter en specifik reservdel som du inte hittar här? Hör gärna av dig till oss, så hjälper vi gärna till!

Byta glas på din iPad 4 - det är enklare än du tror. Om du fått massor av repor eller sprickor och vill laga din iPad 4 kan du snabbt och enkelt byta glas. I de flesta fallen är det inte surfplattans LCD-display som är sprucken. För att underlätta din reparation så mycket som möjligt har vi valt att erbjuda våra kunder kompletta glas i svart och vit färg med digitizer och reservdelar förmonterade. På dessa sitter även en självhäftande tejp som får glaset att sitta fast ordentligt. Du hittar givetvis också alla de verktyg du behöver, som skruvmejslar, bändverktyg, sugproppar och pincetter, i vårt sortiment.

Missa inte heller våra snygga och praktiska tillbehör! Har man äntligen fått bukt med de där reporna och sprickorna som så länge hemsökt glaset eller precis bytt ut sina inre iPad 4 reservdelar gäller det att ligga steget före. Självklart vill du inte att din surfplatta råkar ut för en ny olycka. Förse din padda med ett hållbart skärmskydd, fodral eller skal som många gånger kan rädda glaset från krosskador vid ett eventuellt fall. Precis som med våra reservdelar för iPad 4 pressar vi priserna även för tillbehören, och du har naturligtvis 19:- frakt även här.

Läs mer
Avdelning

Handla

Information