Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPad 3 Reservdelar

Har surfplattan blivit sliten? Köp billiga iPad 3 reservdelar på Nordicbox. Surfplattan används ofta väldigt aktivt hemma i soffan efter jobbet eller av barnen i baksätet på resan. I vår webbutik hittar du allt du behöver för att byta glas iPad 3 såväl inre komponenter som batteri, flexkablar och laddkontakter. Kostnaden blir snabbt hög om man vänder sig till en verkstad eller reparatör. Genom att själv köpa iPad 3 reservdelar och verktygen kan du enkelt laga din iPad 3 själv, samtidigt som du sparar hundratals kronor. Vid första anblick kan det kännas som en utmaning, men det är faktiskt inte så svårt som det kan verka. Vi har därför försett varje reservdel med en utförlig video som hjälper dig att komma igång!

Repor och sprickor är enkelt att laga! Bland de vanligaste skadorna för iPad 3 toppar sprickor och repor listan. Den stora skärmen får ofta ta en rejäl smäll om man råkar tappa sin surfplatta, även från lägre höjder. När man råkar ut för olyckan kan användarupplevelsen försämras avsevärt eftersom skärmen inte längre är klar och tydlig. Vi har kompletta glas med digitizer, reservdelar och adhesiv tejp som får din iPad att kännas som ny igen. Oavsett vilken nivå du är på så har vi också allt från enkla skruvmejslar och bändverktyg för nybörjaren till hela verktygskit för de mest erfarna reparatörerna.

Gör inte om samma misstag. Även om vi på Nordicbox erbjuder billiga reservdelar för iPad 3 som levereras snabbt och säkert till hela Sverige vill vi ge våra kunder möjligheten att på bästa sätt skydda sina surfplattor. Därför har vi samlat ett brett urval av allt från ett härdat skärmskydd i glas till färgsprakande skal och fodral, som ofta blir räddaren i nöden när olyckan inträffar. Har du små barn som gärna spelar spel eller tittar på barnprogram på paddan så kommer du, och inte minst din plånbok, att älska våra heltäckande och stötdämpande skal. Med rätt skydd och tillbehör kommer du aldrig behöva byta glas på din iPad 3 igen!

Läs mer
Avdelning

Handla

Information