Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPad 2 Reservdelar

Har din surfplatta gått sönder? Köp iPad 2 reservdelar hos oss. Visst är det skönt att alltid ha paddan nära till hands under reklamen i TV-soffan, eller när man snabbt vill kolla upp någonting online. Med flitig användning råkar man dessvärre ofta ut för slitage eller fallskador. Hos oss på Nordicbox hittar du reservdelarna som återställer din iPad 2 till nyskick på nolltid. När du handlar hos oss får du tillgång till bra produkter av hög kvalité, oavsett om du behöver byta ut flexkabel för volym- och strömknapp eller WiFi. Saknas vi produkten du söker? Tveka inte att höra av dig, så ser vi till att du snart kan beställa hem dina önskade iPad 2 reservdelar!

Fått repor på skärmen? Byta glas på din iPad! Det är få av oss som orkar lägga undan surfplattan i sitt fodral eller i sin väska varje gång den inte används. Hela poängen med paddan är ju att den ska vara lättillgänglig hela tiden. Nackdelen är att man ofta lyckas repa glaset oavsett hur försiktig man är. Men oroa dig inte, problemet är snabbt fixat och du behöver inte ens besöka en reparatör för att köpa nya iPad 2 reservdelar. Hos oss kan du beställa hem ett nytt glas med digitizer och delar för att sedan laga din iPad 2 i lugn och ro hemma - helt själv. Vi har självklart alla verktyg du behöver, samt grundliga videos som guidar dig genom hela reparationen.

Klarar batteriet inte längre trycket? Istället för att undvika dina mest krävande favoritappar, varför inte investera i ett nytt och färskt batteri som ger tillbaka surfplattans kraftfulla prestanda? Bytet gör du enkelt på egen hand och du kommer återigen kunna spela musik, titta på serier och surfa i samma utsträckning som dagen du köpte din iPad 2. Har du ofta med dig din surfplatta när du är ute och kör eller reser bör du inte heller missa våra praktiska billaddare och portabla batterier, så kallade powerbanks, som hjälper batteriet att klara av din vardag.
Läs mer
Avdelning

Handla

Information