Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 19:-           |            Snabb leverans

iPhone Reservdelar & iPad Reservdelar

Behöver din iPhone reservdelar? Sluta leta! Vi har ett komplett sortiment av alla tekniska komponenter såväl som alla de verktyg du behöver för att laga din iPhone eller iPad. För att du snabbt ska kunna byta ut laddkontakt, samtalshögtalare, sidoknappar, strömknapp och flexkablar har vi lagt till lättförståeliga videoguider. Du kommer därför enkelt igång med din iPhone reparation på egen hand, utan att slösa hundratals kronor hos en reparatör eller verkstad. Genom att titta igenom videon innan du gör din beställning får du också en bra uppfattning av vilka verktyg du behöver. Vi har allt från enkla skruvmejslar för att byta ut ditt batteri till professionella kit för omfattande byte av en sprucken skärm och LCD-display.
Läs mer

Tröttnat på din gamla färg?

Många känner ibland att de kanske skulle ha valt den där svarta modellen istället för den vita. Hos oss behöver du inte vänta på en ny telefon eller att din nuvarande går sönder. Byta istället glas på din Apple iPhone till den färg du önskar redan idag. Ett enkelt glasbyte kräver nämligen inte att du byter ut hela skärmen eller din LCD. Vi har självfallet också alla de andra synliga reservdelarna så som baksida, hemknapp och hörlursflex i både vit och svart. Detta gör det även möjligt att skräddarsy din telefon i en kontrasterande blandning av färger för ett unikt utseende. Det blir både ett billigt och roligt alternativt för att bli av med alla repor och sprickor. Köp iPhone reservdelar eller iPad reservdelar hos oss så skickar vi de fraktfritt inom 24 timmar.

Tänk steget längre - skydda telefonen!

Även om vi har några av de mest prisvärda reservdelarna på marknaden, varför inte undvika ännu en reparation? Vårt enorma sortiment omfattar även mobiltillbehör för alla de senaste Apple modellerna såväl som de äldre. Med ett stötdämpande fodral eller skal minskar du risken för att din mobil blir kantstött enormt. Eftersom skärmen är den dyraste delen av din telefon bör du inte heller missa våra supertunna skärmskydd i härdat glas. Dessa är lätta att applicera och vid en eventuell olycka kan den absorbera hela skadan. Efteråt drar du enkelt av skyddet och sätter dit ett nytt, medan ditt glas och LCD kommer undan utan en skråma!
Avdelning

Handla

Information