Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

Begagnade iPhone mobiltelefoner

Fynda en begagnad mobiltelefon eller tablet utan abonnemang i bra skick hos oss på Nordicbox! Vi erbjuder olika modeller, färger (svart, mörkgrå, silver, vit, guld, roséguld) och storlek (från 16gb upp till 128gb) av Apple iPhone telefoner och Apple iPad surfplattor. Skaffa din telefon samma dag på vår lagerbutik i Stockholm eller få den levererad direkt i brevlådan dagen efter. Våra begagnade iPhone och iPad enheter är levererade fabriksåterställda och hanterade vilket innebär att din nya telefon kommer olåst, nollställd och funktionstestad till fullo med tre månaders garanti på fabriks- och hårdvarufel. Köp en begagnad iPhone och bidra till en mer miljömedveten hållbar utveckling utan att förlora något på kvalitén eller funktionaliteten. Våra produkter kommer i gott skick, med minimala repor. Ni kan även ge bort en iPhone 6 i födelsedagspresent eller en iPad Mini som gåva utan att behöva skämmas över köpet av en billig iPhone eller billig iPad. Alla iPhone och iPad modeller kommer med helt nymonterade LCD-skärmar - det är enbart eventuella skönhetsfel på ramen, alternativt på baksidan som kan synas. I övrigt håller telefonerna högsta standard av kvalité; iOS mjukvaran uppdateras till senaste och telefonen testas för de vanligaste felen - allt för att erbjuda en så fräsch telefon i handen som möjligt, på utsidan som på insidan. Skulle vi mot all förmodan själva missa något har ni som slutkund rätt till fri reparation av hårdvarufelet under de första tre månaderna. Den bästa helhetslösning som finns ute på marknaden!

Ett plus mot att köpa din iPhone mobiltelefon hos oss till skillnad mot att köpa din billiga iPhone på nätet av en okänd tredjepart är att vi också erbjuder trygg handel med Klarna, ångerrätt och bytesrätt vid felköp. Begagnade iPhone mobiler från Blocket, Fyndiq, Tradera, eBay och övrig auktionshandel kan aldrig garantera hög kvalitetskontroll eller ge dig som kund den säkerhet som vi på Nordicbox garanterar. Att köpa begagnad iPhone utan kvitto med osäkerheten över om mobiltelefonen är iCloud låst, operatörslåst, utan abonnemang eller rent av stulen är förbi. Hur mycket kostar en begagnad iPhone? Det beror på vem ni köper ifrån. Köp säkert och smidigt via oss utan något bekymmer - till ett bra pris. Våra Apple iPhone och iPad surfplattor finns alltid redo att skickas från vår nätbutik med snabb leverans till en fast frakt på 29:-. För stockholmare har vi fri upphämtning av beställda telefoner och tablets i vår butik i Stockholm på Södermalm att välja i kassan.

Läs mer
Varför köpa billiga mobiltelefoner på Nordicbox? Det handlar inte bara om att hitta en billig mobiltelefon online - det gäller att hitta en billig mobiltelefon på nätet som inte har dolda fel som visar sig först månaden efter. Hos oss har alla begagnade iPhone mobiltelefoner genomgått flera felsökningar innan de är till salu online. Alla småfel som uppkommer under våra iPhone tester åtgärdas - oavsett om det är batteriet som byts ut mot ett nytt eller om bottenskruven läggs till eftersom den tidigare ägaren tappat bort den. Med tanke på att skärmarna på alla våra begagnade iPhone telefoner alltid byts ut mot nya slipper ni, så kallade, "skönhetsfel" - alltså repor på skärmen; något som i princip alltid finns på billiga mobiltelefoner som säljs som begagnade i andra hand.

Är en billig mobiltelefon rätt köp att göra? ​Att köpa billig mobiltelefon online är alltid en risk ifall tilliten mellan köparen och säljaren saknas. Det gäller att hitta en billig mobiltelefon som inte visar sig ha dolda fel veckan efter. Alla begagnade mobiltelefoner som är till salu online i vår webbutik har genomgått flertal felsökningar innan för att undvika onödiga returer. Alla småfel som dyker upp under en felsökning försöker vi åtgärda; är batteriet dåligt byts det ut mot ett nytt, är någon knapp trög byter vi ut det med. Glöm repor eller skador på skärmen då alla våra begagnade mobiltelefoner kommer med helt nya skärmar. Vi på Nordicbox ser ingen anledning att betala mer än nödvändigt för en produkt. Är en billig mobiltelefon rätt köp att göra? Är ni ute efter en funktionsduglig mobiltelefon som, bortsett från ett fåtal repor på chassit, är så gott som ny - då är vår billiga mobiltelefon det rätta köpet för dig! Med ett öppet köp på 30 dagar, 14 dagars betaltid med Klarna och spårningsbar försändelse är det lika enkelt att skicka den billiga mobiltelefonen tillbaka om ni ångrar er - något ni omöjligt skulle kunna göra på en andrahandsmarknad som ni köpt av en privatperson.
Avdelning

Handla

Information