Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone Reservdelar & iPad Reservdelar

Behöver din iPhone reservdelar? Sluta leta! Vi har ett komplett sortiment av alla tekniska delar såväl som alla de verktyg du behöver för att laga din iPhone eller iPad. För att du snabbt ska kunna byta ut din iPhone laddkontakt, samtalshögtalare, sidoknappar, strömknapp och flexkablar har vi lagt till lättförståeliga videoguider. Du kommer därför enkelt igång med din iPhone reparation på egen hand, utan att besöka en reparatör eller verkstad. Vad kostar iPhone reparation i butik? Vad kostar ett iPhone skärmbyte? Inget du behöver tänka på när du är din egen reparatör! Genom att titta igenom videon innan du gör din beställning av Apple reservdelar får du också en bra uppfattning av vilka verktyg du behöver. Vi har allt från enkla skruvmejslar för att byta ut din skärm och ditt batteri i enklare modeller till professionella kit för omfattande byte av en sprucken skärm och LCD-display till nya iPhone 7 generationen och uppåt. Vi jobbar även på att bredda vårt sortiment extra mycket av reservdelar för iPhone 6 och reservdelar för iPhone SE efter mycket intresse från våra kunder. Alla våra reservdelar levereras av samma distributör med kontinuerlig hög kvalité av både original reservdelar för iPhone, OEM reservdelar och prisvärda tredjeparts iPhonedelar. Bli inte lurad av till att köpa billiga reservdelar för din iPhone på internet- se upp för detaljfel och stavfel likt i Phone, iPone och i Pad i produkttexten. Är ni företagskund eller återförsäljare av Apple iPhone reservdelar? Skapa ett konto hos oss på Nordicbox för att komma i kontakt med vår grossistavdelning.

Läs mer

Vill du byta baksidan på din iPhone?

Många känner ibland att de kanske skulle ha valt den där svarta modellen istället för den vita. Hos oss behöver du inte vänta på en ny telefon eller att din nuvarande går sönder. Byta istället glas på din Apple iPhone till den färg du önskar redan idag. Ett enkelt glasbyte kräver nämligen inte att du byter ut hela skärmen eller din LCD. Vi har självfallet också alla de andra synliga reservdelarna så som baksida, hemknapp och hörlursflex i både vit och svart. Detta gör det även möjligt att skräddarsy din telefon i en kontrasterande blandning av färger för ett unikt utseende. Det blir både ett billigt och roligt alternativt för att bli av med alla repor och sprickor. Köp iPhone reservdelar eller iPad reservdelar hos oss så skickar vi de fraktfritt inom 24 timmar.

Skydda din dyra telefon med billiga mobilfodral!

Trots våra prisvärda Apple reservdelar, varför inte undvika ännu en reparation? Vårt enorma sortiment omfattar även mobiltillbehör för dem senaste Apple modeller såväl som till dem äldre generationerna. Med ett stötdämpande mobilfodral till din nya iPhone 7 eller mobilskal till din iPhone 6 minskar du risken för att din mobil blir kantstött eller repig. Eftersom LCD skärmen är den dyraste delen av din telefon bör du inte heller missa våra billiga och tunna skärmskydd i härdat glas. Skärmskydden är lätta att applicera och vid en eventuell olycka kan den absorbera hela skadan. Efteråt drar du enkelt av skyddet och sätter dit ett nytt, medan ditt glas och LCD kommer undan utan en skråma! Det finns inte en bättre försäkring för din nya iPhone än ett billigt skärmskydd för skärmen och ett snyggt skal för baksidan!
Avdelning

Handla

Information