Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

Mobilreservdelar

Köp billiga mobilreservdelar i högsta kvalité hos oss på Nordicbox! Mobiltelefonen och surfplattan spelar idag en oerhört viktig roll både på jobbet och på fritiden. Skulle oturen vara framme behöver man snabbt reparera sin telefon och göra sig tillgänglig igen. Här hittar du därför alla delar och verktyg du behöver för att laga mobil och tablet själv. Är ni verkstadsbutik, återförsäljare eller hobbyfixare? Anmäl ett avtalskonto med vår grossist och distributörsavdelning för tillgång till större volymer. Vårt fulländade sortiment omfattar laddkontakter, flexkablar, LCD-skärmar, touchglas, hemknappar, sidoknappar och mycket mer för bland annat Apple iPhone, Samsung Galaxy och Sony Xperia till flera modeller och olika färger. Skulle du mot all förmodan inte hitta just den del eller modell du är ute efter kan du alltid kontakta vår serviceinriktade kundtjänst. Vi har specifikt valt Klarna, med möjlighet att betala först efter leverans, som betalsätt och Postnord som speditör för att erbjuda våra kunder en smidig och trygg köpupplevelse på Nordicbox. Dessutom är vårt mål att alltid ha ett välfyllt lager av alla de senaste reservdelarna till mobiltelefoner för att alltid kunna ge dig snabba leveranser med billig frakt eller fri upphämtning.

Läs mer

Spara pengar och laga mobilen själv.

Vid första anblick kan det kännas hopplöst att ge sig på att reparera sin mobiltelefon. Sanning är att det faktiskt inte alls är så svårt som det verkar. För att hjälpa dig att komma igång har vi försett många av våra produkter med gör-det-själv-videos som guidar dig genom hela processen. Videoguiderna visar dig steg för steg hur du genomför byte av allt från glas, batteri och baksida till större reparationer av LCD-display och skärm. Samtidigt får du en bra uppfattning om vilka verktyg du behöver köpa för att byta ut dina gamla mobilreservdelar. Genom att göra det själv sparar du hundratals, om inte tusentals, kronor och slipper lämna in din iPhone eller Android hos en verkstad. Så varför inte ge det ett försök på egen hand innan du vänder dig till en reparatör?

Skydda telefonen mot framtida olyckor!

Även om vi på Nordicbox har billiga mobilreservdelar vet vi att du gärna vill hålla din iPhone, Samsung eller Sony hel. Varför inte ta en titt bland våra hundratals olika mobiltillbehör och undvika till exempel repor och sprickor? Med vårt breda utbud av skärmskydd i härdat glas, stöttåliga skal och heltäckande fodral minskar risken för både yttre och interna skador omedelbart. På så vis ligger du alltid ett steg före och din mobiltelefon eller surfplatta håller sig snygg och hel längre. Våra skal och fodral är dessutom inte bara skyddande, utan kommer även i en rad olika färger som gör det möjligt att anpassa telefonen utseende efter sin egen personliga stil. Du väljer bland hundratals olika varianter och färger i allt från läder, kolfiber och silikon till hårdplast och neopren.
Avdelning

Handla

Information