Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

Sporthörlurar

Underlätta din träning med våra billiga sporthörlurar! Oavsett om du föredrar löpning, gym eller någon annan sport så hittar du alltid bra hörlurar online på Nordicbox. Vårt sortiment kommer i alla möjliga färger som passar både honom och henne. Våra billiga priser gör även att det blir den perfekta presenten för den hälsomedvetna. Tack vare vårt stora lager kan vi erbjuda ett brett utbud som gör det enkelt att hitta rätt, samtidigt som vi alltid erbjuder snabba leveranser med fri frakt. Bläddra dig igenom listan och hitta din favorit redan idag. Skulle du mot all förmodan inte finna det du söker är du självklart varmt välkommen att kontakta vår förstklassiga kundtjänst så ser vi till att du snart kan köpa hem dina nya träningshörlurar!
Läs mer

Trött på jobbiga kablar och dålig passform?

För att slippa att kablarna trasslar ihop sig har flera av våra trådlösa sporthörlurar bluetooth. Det gör det enkelt och smidigt att justera volym, byta låtar och fokusera på träningen. Du hittar även flera headset med in-ear och öronkrok som ökar passformen ordentligt, och du behöver inte längre besväras av irriterande avbrott under löpningen eller träningspasset. Vi har till och med svettband med inbyggda hörlurar som håller svetten borta medan musiken flödar för att inte bryta din koncentration. Det bästa av allt är dessutom att våra träningshörlurar passar lika bra för alla mobiler, vare sig du har iPhone, Samsung, Sony eller någon annan modell.

Låt inte inkommande samtal störa din träning.

Flera av våra billiga sporthörlurar med öronbygel har utrustats med svarsknapp, volymknapp och mikrofon. Nu behöver du aldrig mer ta en paus för att ta upp din mobiltelefon ur fickan. Svara direkt utan att behöva stanna under löpningen eller avböj samtalet för att snabbt återgå till musiken. Aldrig har det varit lättare att hålla sig motiverad genom hela passet, helt ostört. Med vår breda palett av färger blir det även möjligt att kunna matcha sina hörlurar med träningskläderna. Att du dessutom kan köpa dem ostört på nätet, i lugn och ro från ditt eget hem, gör det hela ännu bättre!
Avdelning

Handla

Information