Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

Oneplus Buds Z2 - Obsidian Black

Oneplus Buds Z2 - Obsidian Black

Oneplus buds z2
oneplus buds
  • Fast frakt 29 kr
  • Snabb leverans
  • Öppet köp 30 dagar
  • Köp nu - Betala nästa månad

Produktbeskrivning

Produktinformation

 

Hitta ditt mood med OnePlus Buds Z2. Den aktiva brusreduceringen blockerar effektivt ljud upp till 40dB, vilket gör dem till toppresterare i sin prisklass. För bästa möjliga ljudupplevelse kan du välja mellan tre olika uppspelningslägen beroende på vad du ska göra för stunden: Cinematic Movie, Immersive Music och Mobile Gaming. Hörlurarna har en batteritid på upp till 38 timmar och är optimerade för snabbladdning. 

Mycket eller lite brusreducering?

Ta dig en stund för dig själv med OnePlus Buds Z2s effektiva brusreducering. Hörlurarna använder sig av brusreducerande motfrekvenser som kan blockera ljud upp till 40dB. Du kan välja mellan två olika lägen av brusreduceringen: Faint, som ger en lättare brusreducering på upp till 25dB, och Extreme, som ger maxad brusreducering. Om du vill vara mer närvarande i världen runt omkring kan du istället välja Transparacy Mode som låter dig höra vad som sker i omgivningen utan att du behöver ta ut hörlurarna ur öronen.

Ljud baserat på behov

Med hjälp av 11 mm stora drivrutiner kan Buds Z2 ge dig ett suveränt, högkvalitativt ljud med både fyllig bas och knivskarp diskant. Du kan välja mellan tre olika ljudlägen, anpassade för olika tillfällen: Cinematic Movie för när du tittar på film och serier, Immersive Music för när du vill förlora dig i musiken och Mobile Gaming när du vill uppslukas av ditt favoritspel. Vardera öronsnäcka är försedd med tre EMS-mikrofoner som arbetar tillsammans för att på ett effektivt sätt filtrera bort brus och störningar, så att din röst hörs tydligt och klart när du tar ett samtal. 

Lång batteritid och snabbladdning

OnePlus Buds Z2 kan hålla igång i upp till 38 timmar. Du behöver med andra ord inte oroa dig för att de ska ge upp innan du gör det. Skulle du ändå överraskas av en låg batterinivå kan du trösta dig med att hörlurarna är optimerade för snabbladdning: med Flash Charge får du fem timmars batteritid på bara tio minuter.

Anpassade för en aktiv livsstil

Buds Z2 är IP55-klassade, vilket innebär att de är damm- och spolskyddade. Svett och regn är med andra ord inga problem, så varken det svettiga passet på gymmet eller löprundan i regnet behöver ställas in i brist på musiksällskap. 

 

Läs mer

Avdelning

Handla

Information