Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

HDMI kablar

Vill du spela upp musik och video på TV:n från datorn? Köp en billig HDMI-kabel online hos oss på Nordicbox. Med vårt breda utbud av högkvalitativa sladdar kommer du inte att bli besviken. Vi slutar aldrig sträva efter att ha Sveriges nöjdaste kunder. Därför har vi inte bara de lägsta priserna, utan vi håller även vårt lager fyllt med populära produkter för att kunna ge dig blixtsnabba leveranser. Hos oss behöver du heller inte oroa dig för några gömda avgifter och fraktkostnader - vi bjuder nämligen alltid på frakten vid varje köp!

Hur lång HDMI kabel behöver du? Innan du köper en HDMI-sladd kan det vara bra mäta avståndet mellan dina enheter. På så vis slipper du möblera om eller tvingas göra några tillfälliga lösningar. Hos oss hittar du bland annat 1 till 5 meter långa kablar som fungerar utmärkt mellan exempelvis din stationära dator och dess skärm. Naturligtvis har vi även långa HDMI kablar med en längd på hela 10, 15 eller 20 meter som gör det möjligt att dra sladden hela vägen från din TV till din laptop i soffan. Är du ute efter en annorlunda längd? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Matchar din nya dator inte din skärm eller TV? Oroa dig inte, vi löser det åt dig. Vi lever i teknologins guldålder och det är inte sällan man köper en ny enhet utan att tänka på vilka kablar den är kompatibel med, för att sedan komma hem och inse att det inte passar. Med våra adaptrar kan du enkelt koppla samman din nya dator och gamla skärm med HDMI till mini-displayport, DVI eller VGA. Om din gamla enhet fortfarande fungerar som den ska, varför ska du behöva köpa nytt? Vårt sortiment har ett stort urval av kvalitativa lösningar som är skonsamma mot din plånbok.

Mängder av kablar från bra märken. Även om vi på Nordicbox vill erbjuda våra kunder ett så billigt pris som möjligt på alla våra HDMI-kablar, så vill vi aldrig tumma på kvalitén. Därför säljer vi produkter från varumärken som bland annat Deltaco, Epzi och Hama. Hos oss kan du därför alltid känna dig trygg när du kopplar in en av våra HDMI-sladdar i någon av dina enheter. Dessutom kommer våra kablar i flera olika varianter och i färger som svart och vit. Vill du dölja alla långa sladdar under mattan? Då bör du inte missa våra tunna, platta HDMI-kablar!
Läs mer
Avdelning

Handla

Information